Седмичен любовен хороскоп за 25 - 31 юли

Вълнуваща седмица за любовта
25 юли 2022 15:23, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 25 - 31 юли
Снимка: Istock

Юли месец мина неусетно, а в любовен план събитията бяха много динамични. Меркурий, Венера, Сатурн ни донесоха много емоции, изненади. Новолунието в последните дни на юли ще ни напомни, че е време за желания, нови цели и загърбване на старото и неразботещото, дори в любовта.

Какво ви очаква според зодията вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

В последната седмица на месец юли, вашите мисли ще са насочени към дома и семейството. Акцентът ще е върху домашната обстановка. Без значение дали сте във връзка или се срещате с някого, внимавайте с ревността и претенциите си към партньора. Ако пък от негова страна има неразбиране относно вашата работа и лични цели, опитайте се да намерите баланса, за да не се стига до конфликти. Ако все пак се стигне до такива, бързо ще успеете да подобрите нещата помежду ви.

Телец

Динамична седмица с редица ситуации, в които ще бъде засегната и темата за парите. Може да има определени обстоятелства, при които ще носите отговорност не само за себе си, но и за любимия ви човек. Време е за преоценка на ценностите в любовната връзка, и разбира се, за себе си като личност. Необвързаните представители на зодията определено няма да скучаят в любовен план.

Близнаци

Като цяло последните дни на юли ще са спокойни за вас. Освен любовта, ще ви вълнуват и темата за парите, дома, при някои може да се окаже, че партньорът ви има нужда от подкрепата ви. Хубавото е, че гледате в една посока и това ще ви помогне бързо да разрешите всяка ситуация, за да ви остане достатъчно време и за приятни емоции. Необвързаните ще имат любовни вълнения, споделяния и забавни моменти.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари