4 правила за щастлива връзка

Прощавайте и давайте повече от себе си
26 юли 2022 20:05, Михаела Лазарова
9
4 правила за щастлива връзка
Снимка: Istock

Отношенията в една връзка не могат да са напълно безоблачни. Колкото и силна и здрава да е връзката, винаги могат да се появят проблеми. Характерите на партньорите в нея, обстоятелствата, пред които се изправят, проблемите, които изникват, мненията и начините, по които действате са само част от причините, които могат да предизвикат срив в отношенията.

Намирането на точния подход във връзките не е лесна работа. Няма и точна формула, защото всеки човек и всеки следващ негов партньор са различни и действат по различен начин в любовта. Въпреки това обаче има някои златни правила, които е добре да се спазват. Те дават възможност за дълготрайност и силна основа, върху която връзката да се крепи.

Кои са четирите правила за връзките, които е добре да бъдат спазвани?

1. Спрете да повтаряте едни и същи модели на отношения.

За да сте сигурни, че връзката, в която сте в момента, има бъдеще и може да бъде задълбочена и развита добре във времето, спрете да прилагате едни и същи модели от предишните си връзки. Опитайте се да бъдете по-аналитични и гъвкави. Обръщайте внимание на настоящия си партньор и се вглеждайте в неговите особености на характера и личността. Тъй като всеки човек е различен няма как да очаквате, че с едни и същи подходи към всеки човек нещата ще се получат по най-добрия начин.

2. Знайте какво искате, за да го получите.

Наистина е важно да сте наясно какво искате от връзката и живота си. Само така ще можете да сте ясни и точни в посланията и изказванията си. Яснотата в това какво точно искате и очаквате от връзката си ще ви помогне да го получите.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 1 година
hade da ne govorim za vrazki ce kato znaeem nekoi vraski za kvo stava wapross pazi boje
4
2
 
3
 
! Отговори
Светльо преди 1 година
До В Бг как се получава...Въпреки всичко повтаряш, че си щастлива с него и той започва да се пита дали си с всичкия си акъл? Ами прав е пича, будала си. С такова мислене свестен мъж няма да си намериш.............. Един съвет от мен . ПЪРВО разбери какъв ти е характера и какво искаш от една връзка . После според тези критерии си потърси мъж който да те допълва ... И готово ще имаш щастлива връзка. В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ТЪРСИ ИДЕАЛНИЯ , ЩОТО ЩЕ СИ ОСТАНЕШ СТАРА МОМА. надавям се че помогнах...
3
2
 
6
 
! Отговори
Е и преди 1 година
За кво ви е връзка като няма смисъл от деца
2
4
 
8
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
1 Да не арчи паръ за глюпости 2 Да готви убаво и фкусно 3 Да прай убави дудучета 4 Да пуска отзад . Те тва са правилата !
1
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Повече кавали и нещата ще са тужур.