Ретрограден Юпитер на 28 юли - постигаме успехи

Юпитер разширява всичко в живота ни
27 юли 2022 17:45, Михаела Лазарова
4
Ретрограден Юпитер на 28 юли - постигаме успехи
Снимка: Istock

В астрологията има планета, за която е известно, че е планета на късмета, изобилието, перспективите. Това е Юпитер и на 28 юли той става ретрограден, като тази негова фаза ще продължи до 23 ноември.

Това е годишната му ретроградност и е възможно да открием прозрения, информация, да започнем да виждаме друга страна на нещата или може би да започнем да осъзнаваме, че нашата съдба се променя по някакъв начин. Сега Юпитер ще бъде ретрограден в знака на Овен, а на 28 октомври ще премине в Риби, където ще остане до 19 декември.

Юпитер е планетата на разширяването, така че ако сте родени под знака на зодия Риби – възползвайте се от неговата енергия в периода от 28 октомври до 19 декември, за да разширите каквато област от живота си желаете.

Каквито и действия, каквито и идеи да стартирате под тази енергия, ще процъфтяват и ще се радвате на изобилие, благодарение на Юпитер.

Докато Юпитер си проправя път между Овен и Риби в края на октомври, ще се повдигне и темата за края и новото начало, тъй като Овен е първият знак в зодиака, а Риби е последният.

Може да приключим незавършени неща или пък да се откажем от остарелите мечти или навици, които ни пречат да пристъпим към новото.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прав си, глупавите ги мързи да вдигнат очи към небето и да видят, че Слънцето влиза в Овен не на 22 март, , а двайест дни по късно, и астрономите са безсилни да им ко кажат.Аз се басирам, че 99 процента от населението въобще не знаят какво значи ретроградна планета.