Новолунието в Лъв носи ново начало за 4 зодии

Вижте кои са късметлиите
28 юли 2022 01:00, Ивета Иванова
8
Новолунието в Лъв носи ново начало за 4 зодии
Снимка: Pixabay/hthyen02

 На 28-и юли, четвъртък, ни очаква новолуние в знака на огнения Лъв. Подгответе се да станете по-уверени в себе си, да си припомните за вътрешната си сила, да сте по-смели и да приемете себе си. Няма време за съмнение в себе си. Сега е времето да заблестите и да поставите ново начало - особено за някои зодиакални знаци. Ето кои са те, според "Elite Daily".

Телец
 
Могъщо ново начало, що се касае до дома и семейния живот. Те са горди с личния си живот и ролята си на лидер в семейството. По време на новолунието тръгват по нов път в тази сфера. Може да получат желаните признания и да се почувстват ценени от роднините. Може да сменят жилището. Ще искат да са под светлините на прожекторите и да получат вниманието, което заслужават. Нека ценят себе си.

Лъв
 
При тях новото начало по време на новолунието ще е свързано с това как изразяват себе си и показват себе си пред света. Ще усетят, че стават по-уверени на този ден, така че е перфектният момент да се захванат с нов проект и да се стараят повече, за да постигнат целите си. Те са в главната роля сега и мненията на другите не са важни. Време е да вземат важни решения, но да се съобразят с това кое ги прави щастливи - дори другите да не одобряват. Ще получат яснота и продължат напред.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Оле Леле преди 1 година
До Леле МалеБъркаш. Вече е в Лъв.
1
0
 
4
 
! Отговори
...докъто сeрa.... преди 1 година
....есе.....