Любовният ви хороскоп за август

Динамичен и вълнуващ месец за любовта
30 юли 2022 18:55, Михаела Лазарова
2
Любовният ви хороскоп за август
Снимка: Istock

Последният летен месец ни носи интензивни любовни емоции. Няма да липсват изпитания за връзките, възможни са и някои любовни разочарования. Ще търсим отговори на някои въпроси и може да намерим някои от тях. Любовта ще ни носи радост, но и ще ни накара да се замислим върху това какво търсим, даваме и получаваме.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп за август.

Овен

През новия месец звездите ви съветват да бъдете по-щедри към партньора си по отношение на това да покажете любовта си към него. Бъдете подкрепящи и ще имате прекрасен любовен живот.

Някои от самотните представители на зодията ще могат да срещнат любовта през този месец, но това ще се случи при положение, че сте успели да се отърсите от минали любовни емоции. Отворете сърцето и ума си, за да дойде любовта в живота ви. Юпитер ви зарежда с енергия, а Венера ще удвои чара ви.

Без значение дали сте обвързани или търсите своята сродна душа, планетите ще ви подкрепят, но това не означава, че не бива да сте инициативни.

Телец

През август месец що се отнася до любовта, Телците ще могат да разчитат на подкрепата на Юпитер и Венера. Ще се чувствате по-привлекателни и уверени. В същото време обаче може да сте по-нетърпеливи, да не сте склонни на компромиси. За да постигнете романтика в личния си живот, трябва да работите усилено.

Този месец е важно да бъдете активни, отдадени, ако искате да имате успехи и на любовния фронт, особено ако отскоро сте в нова връзка. Сериозно обвързаните Телци може да наблегнат на задълбочаване на комуникацията с любимия човек, на заниманията, които ще ви помогнат да се преоткриете един друг. Това ще ви донесе и приятни емоции.

Близнаци

Венера ще ви подкрепя, а Марс ще засили волята ви, подтиквайки ви да действате според собствените си интереси, но и да се съобразявате с интересите на другите. Не ви липсват ресурси, за да се изправите пред препятствия в любовта, ако се появяват такива. Любовта през август ще ви носи много емоции, които е добре да запазите временно в тайна от близкия си кръг.

В сексуален план ще имате желание да разнообразите емоции с партньора ви, а някои от вас може да поставят началото и на планове свързани с бебе. Необвързаните Близнаци няма да скучаят, но не бива да насилват събитията. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Само за мъже преди 1 година
Динамичен и вълнуващ месец за любовта== А маймунска шарка де!
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само внимавайте а си не опесъчите гъзерете !