Таро прогноза за август за всяка зодия

Очаква ни месец на емоции
30 юли 2022 11:02, Михаела Лазарова
7
Таро прогноза за август за всяка зодия
Снимка: Istock

Месец август идва с много енергия за успехи. Но въпреки това ще се наложи да не бързаме, а да бъдем по-търпеливи. Разпиляването на личната ни енергия в много посоки също няма да е работещо за нас. Ето защо е важно да се фокусираме върху едно нещо и да го следваме. Хубави емоции няма да липсват, но ще има и изпитания. Какво показват таро картите за вашата зодия вижте в следващите редове.

Овен: Кралица жезли

През новия месец август ще имате възможността да изразите себе си в целия си блясък. В любовната връзка ще има страст и голямо желание да надхвърлите обичайните граници. За личния живот това е отлична карта, но в работата Овенът ще се нуждае от повече увереност. Ще имате много идеи, но има риск да се натоварите твърде много със стрес.

Не се поддавайте на влиянието на хора, които могат да ви внушат, че не сте достатъчно добри в това, което правите. Август ви дава възможност да направите крачка напред, затова не се отказвайте.

Телец: Асо пентакли

Представителите на зодия Телец ги очаква плодороден период. Много от нещата ще се случват така, както ви се иска. Август ще ви носи повече спокойствие. Каквото и да предприемете, ще успеете. Време е да се изправите и да се покажете на света, създавайки основата за по-нататъшно развитие. Август е благоприятен и за промени в дома, градината, спорт.

Близнаци: Кралица на жезлите

Близнаци, вашето мото за август е „Аз съм себе си“. Вие сте силни и ще поемете контрола над всичко, движейки се с равномерно темпо към върха. Това е чудесно, но емоционално тази динамика може да ви натовари. Не се колебайте да поискате помощ, когато се нуждаете от нея. Таро картите ви съветват да насочвате вашата енергия за градивни неща, достатъчно релакс и да не се поддавате на негативни мисли. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Контра на всичко коз !
5
2
 
3
 
! Отговори
До 3 преди 1 година
Нещастен панелистанецо на Боко и на Гешев ли да вярваме или на Изпразване???
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Звездите ми го говорят, че моя ексшънски фантастичен живот скоро няма да приключи и трябва да се приготвя за яко тупане на килими !
3
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
който вярва в таро, врачки и хороскопи верва и на кирчу
2
0
 
4
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 1 година
БЛАГОДАРЯ
1
2
 
10
 
! Отговори
Последни спатии преди 1 година
Това е по скоро покер прогноза или белот прогноза, не прилича на Таро нещо.