Зодиите, които мразят празните приказки

Ето кои са те
3 авг 2022 17:45, Ивета Иванова
10
Зодиите, които мразят празните приказки
Снимка: Pixabay/silviarita

 Воденето на разговори на ежедневни теми може да е истинско предизвикателство за някои хора. Те не са сред най-общителните, мразят да говорят празни приказки, държат да водят само задълбочени разговори и с тях често може да цари неловко мълчание. Вижте кои са те, според "Pink Villa".

Овен
 
Те са страхотни приятели и добри колеги. Разбират се чудесно с хората, които работят, обичат и да прекарват време с приятелите. Но да създават връзки и да водят дребни разговори не е лесно за тях и им коства усилия. Те просто не си пасват с някои хора и не искат да общуват с тях, да се правят на заинтересовани. Често цари неловка тишина, когато са с представители на емоционалните водни зодии - Рак, Скорпион, Риби. Трудно им е да завързват разговори на ежедневни теми с тях.
 
Водолей
 
Да разчупите ледовете с Водолея е невероятно сложна задача. Ако не се познавате добре и нямате много общо с тях, едва ли те ще искат да говорят дълго с вас. Не обичат да се включват в говоренето на общи приказки. За някои това са просто разговори от учтивост, но Водолеите не гледат така на тях. За тях това е загуба на време. Обичат задълбочените дискусии, полезните разговори. Те планират много добре свободното си време и предпочитат да го запълват с хобита или учене на нови неща, отколкото с празни приказки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като типична представителка на зодия Овен мога да си говоря не повече от 10 секунди "за времето" от учтивост и да им кажа довиждане или само по същество, но съвсем накратко по общи теми. Нямам време за локуми и отвлечени понятия. Прав е колегата, че сме хора на действието, а не на приказките.
4
3
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
като типичен представител на "зодия Овен" поддържам изцяло написаното горе!..Ние НАИСТИНА не си падаме по празнословията..Защото сме по действията..И верно с "раците" ми е доста трудно да комуникирам..Поне с "Рака",който е от семейството..Като земе да дрънка разни БЕЗСМИСЛЕНИ работи и да се взира в дребнави подробности,които изобщо нямат значение,просто ме изкарва извън нерви...При вас не знам как е..
3
5
 
4
 
! Отговори
Ограничителни к.п.та преди 1 година
Овен понеже са нерваци, не търпят някой да знае и каже нещо по различно от тяхната гледна точка.
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Близнаци съм ,а също мразя празните приказки.Що ме няма в класацията
1
11
 
8
 
! Отговори
пришълеца преди 1 година
Това са точно най-празноглавите зодии:)))