4 зодии, които са зависими от околните

Ето кои са те
5 авг 2022 22:16, Ивета Иванова
6
4 зодии, които са зависими от околните
Снимка: Pixabay/gornostai_nastya

На някои зодии просто им е трудно да се справят сами с живота. Те постоянно искат съвети, търсят подкрепа, споделят много лични неща и често зависят от другите. И във връзките с приятелите, и в романтичните връзки, и в тези с партньора. Не могат самостоятелно да вземат решение и имат нужда от компания. Вижте кои са те, според "Pure Wow".

Рак
 
Грижовни и отдадени са, глезят близките си. Но могат да напишат цяла книга за зависимостта от другите. И в романтичните връзки, и в приятелствата, тези водни зодии ще дадат всичко, но няма да позволят на връзката да се провали. Те много силно и бързо се привързват, постоянно искат внимание, споделят всичко с най-близките си и не могат да живеят без тях. Мислят, че могат да разрешат всеки ваш проблем и винаги ще ви направят услуга. Понякога ви търсят прекалено често и ви разпитват много, опитват да помогнат, дори когато не сте искали помощ. Страх ги е да не изгубят приятелите/партньора и правят какво ли не за тези хора.
 
Близнаци
 
Познати са като хора с 2 лица, такива, които много трудно взимат твърди решения. Затова, често се оказват във връзки, в които са зависими от някого. Например, от земни знаци, като Телец и Козирог, които са сериозни и винаги знаят какво решение е най-доброто. Близнаците просто винаги се колебаят, променят си настроенията и решенията, изглеждат леко отчаяни и безхарактерни. Накрая прехвърлят цялата отговорност на близък човек, за да не обвиняват себе си. Много са общителни, което значи, че бързо и лесно създават приятелства и връзки. Искат постоянно да ви правят компания, където и да отидете и държат да им разказвате всичко. Сякаш не познават граници. Не могат да са сами, постоянно искат човек до себе си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Друг близнак преди 1 година
До близнак : Точно така !
3
1
 
2
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 1 година
ИСТИНА е
2
2
 
3
 
! Отговори
зодии преди 1 година
Не сме зодии
1
4
 
4
 
! Отговори
близнак преди 1 година
Абсолютно неистина. НЕ ме интересува почти никой.Не съм зависим от никой. НЕ обичам почти никой покрай мен.Да решения вземам трудно,но не ми трябва никой за това.Хората покрай мен ме дразнят , най ми е добре сам