Топ 4: Най-големите непукисти от зодиите

Кои са те?
9
Топ 4: Най-големите непукисти от зодиите
Снимка: Istockphoto

Някои хора остават напълно хладнокръвни, дори когато са поставени под голям стрес на работното място или ако личният им живот се разпада. Тези хора просто имат умението да се носят по течението и да запазват спокойствие. Ако сте се чудили защо при някои личности се наблюдава пълно отсъствие на грижа и притеснение към това, което става наоколо и към мнението и оценката на околните за поведението им, то отговорът може да се крие в зодиакалния им знак. Прочетете, за да откриете кои са 4-те най-безгрижни и хладнокръвни зодии:

Везни

Тези екстровертни, приятелски настроени хора са истински щастливи само когато всичко около тях е балансирано, което означава, че те рядко влизат в конфронтации. Везните избягват драмата и всички ситуации, които нарушават спокойното им настроение. Това е от решаващо значение за поддържането на хармонията, за която те жадуват. Везните понякога са толкова спокойни, че имат вид на непукисти, които не се интересуват от нищо. Истината е, че те просто притежават страхотно търпение.

Водолей

Водолеите живеят в свой собствен свят. И този въздушен знак се стреми да се съсредоточи върху себе си, така че да не се увлича от драмата на другите хора и да може да погледне сложните ситуации под друг, по-различен ъгъл. Водолеят не преувеличава собствените си проблеми и не се впряга излишно. Той следва спиралата на живота и знае, че „след бурята ще изгрее слънце“, че „след падението има възход“ и за това умее да се настройва положително, дори когато нещата в живота не му вървят. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: астрологиязодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредни гл упости. Освен водолеят и до някъде близнаци, другите два са на отсрещния полюс. Хабер си нямате от астрология.
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гаси глупостите
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
и мен са пропуснали
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мен що ме няма в класацията.
1
0
 
12
 
! Отговори
Жоро Инкасото преди 1 година
Ич не ми дреме..