Barbiecore: Тенденцията на Барби и как да я носим

В дрехите, грима, косата и маникюра
5
Barbiecore: Тенденцията на Барби и как да я носим
Снимка: Getty Images

 Първо допаминовото обличане стана популярно. След това, ярко розовото шоу на Valentino представи отново магията на цветовете пред света. Сега тендецията Barbiecore е навскяъде - както в модата, така и в красотата. 

 
"Барби стъпи на сцената на красотата и модата през 1959 година и оттогава изигра вълнуваща роля в повлияването на личния стил на поколенията, както възприемайки различни тенденции, така и създавайки съвсем нови", казва Ким Кълмоун пред InStyle. Характерният външен вид на куклата Барби и афинитетът й към розовия цвят продължават да служат като централно вдъхновение за безброй марки за красота, визии на знаменитости и експерти в модата. 
 
Въпреки че модата на Барби е тук от дълго време, тя стана особено популярна тази година и нейното трайно наследство със сигурност ще бъде наоколо много дълго време. Както обикновено, ние имаме цялата информация за вас, когато става дума за нововъзникващи тенденции в красотата, така че ще ви предоставим всиччко, което трябва да знаете за Barbiecore. 

 

Какво е Barbiecore?

Говорим за розово облекло, аксесоари, грим, цвят на косата и други. Но възраждането на външния вид, вдъхновен от Барби, наистина не трябва да ни изненадва. 
 
Ако се замислите, Барби винаги е била икона за стил и наближаването на премиерата на филма "Барби" с Райън Гослинг и Марго Роби, любимият цвят на емблематичната кукла очаквано вдъхнови множество тенденции за красота за лятото на 2022 година. 
 
И не само знаменитостите харесват тази тенденция. Според сайта Pinterest, търсенето на съдържание за красота в стил Барби нараства с всеки изминал ден. Всъщност, резултатите показват 30% увеличение на търсенията за розови сенки и 60% на розово червило. Освен това, потребителите се интересуват също така от розови нокти, като това търсене е нараснало с цели 75% спрямо миналата година. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Барби
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 1 година
много е увиснала тази още от сега
2
1
 
5
 
! Отговори
34 преди 1 година
Много важна новина.
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Па че я носим, оти да не я носим? Кат' трудовашка количка че я разнасяме...