4 въпроса разкриват дали съпругът ви е страхотен

Постоянен ли е в усилията си?
16 авг 2022 22:22, Михаела Лазарова
17
4 въпроса разкриват дали съпругът ви е страхотен
Снимка: Istock

Ако имате съпруг, който ви кара да се усмихвате всеки ден, може би имате щастието да се радвате на безусловната му любов. Но не само усмивката е показателна за това колко успешен е бракът ви. Има още признаци, които показват, че съпругът ви е най-добрият за вас и сте късметлийка да сте открили любовта именно в негово лице.

Ако можете да отговорите с „да“ на тези въпроси, значи съпругът ви е страхотен.

Страхува ли се съпругът ви от вашите емоции?

Един от най-важните въпроси, на които е важно да отговорите с „да“. Много от конфликтите в брака и връзките възникват заради неразбирането на емоциите на другия. И тъй като мъжете и жените имат различна емоционалност, често мъжете се страхуват от резките промени в настроенията на жените, не ги разбират, смятат проявата на емоции и сълзи за слабост.

Ако обаче вашият съпруг ви разбира напълно, не ви съди и приема емоционалността ви, значи той просто е страхотен.

Познава ли съпругът ви езикът ви на любовта?

Ако половинката ви много добре познава езика ви на любовта, това означава, че той ви разбира много добре. Всяка дума и жест от ваша страна са разчетени правилно. Освен това съпругът ви вероятно много добре знае как да ви зарадва, именно защото познава не само любовния ви език, а и онова, което може да ви зарадва.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само един въпрос е, колко има в банковата сметка, см, кубици, квадрати са без значение, ако първото е задоволително.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Въй, от 15 коментара само 2 останАли! А ето ги и правилните 4 въпроса: Колко на месец, колко см., колко кубика, колко квадрата?
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако имате повече въпроси, обърнете се към някои от комшийките или към колежките му.
1
6
 
7
 
! Отговори
Из фолклора преди 1 година
Моята баба (починала много млада) я омъжили насила за дядо ми Димитър, който бил от заможно семейство за онези времена, тя не го е искала, но нямала избор. Искала си Георги - нейната любов, който пък бил от не много заможно семейство и не са й давали да го вземе. Баба с три деца била от дядо, изневерила му и преспала с Георги, забременяла. За да се отърват от срама и кавги, майка й и казала да стри и да изпие стъкло, за да изхвърли плода. Баба я послушала и.....отишла с бебето. Само на 29 г.