Седмичен любовен хороскоп за 12 - 18 септември

Очаква ни интересна седмица
12 сеп 2022 10:21, Михаела Лазарова
2
Седмичен любовен хороскоп за 12 - 18 септември
Снимка: Istock

Седмицата носи много любовни емоции, въпреки че имаме 6 ретроградни планети. Няма да липсват изпитания във взаимоотношенията. Някои скрити истини ще излязат наяве. Възможно е дори да прекратим любовна връзка или емоция, ако усещаме, че тя ни носи само тъга и разочарование.

Какво ви очаква в любовта според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Седмицата може да бъде много вълнуваща за вас, ако си изиграете картите правилно, Овни. Опитайте се да насочите енергията си по продуктивни начини. Ако искате да прекарате страстна нощ с някой нов партньор, това определено може да е вашата щастлива седмица. Ще излъчвате високо ниво на привличане и дори бихте могли да срещнете човека на мечтите си. Що се отнася до обвързаните представители на зодията, те също биха могли да имат прекрасни дни за любовта, стига да не влизат в конфликт с половинката си и да дадат повече от себе си за романтиката.

Телец

Седмицата носи професионални успехи, печалби за вас и ако сте обвързани, това ще е повод да празнувате с любимия ви човек. От друга страна обаче с Уран във вашия знак трябва да сте подготвени за някои изненади и възможни недоразумения. И това важи за всичко, включително и за любовния ви живот. Ако се налага да проведете важен разговор с половинката ви, изчакайте няколко дни, за да се изчисти тази енергия. Също така избягвайте споровете.

Използвайте това време, за да погледнете различни аспекти от живота си, връзката си в нова светлина и перспектива. Не пропускайте романтиката.

Близнаци

През тази седмица избягвайте драмите и „безобидните“ лъжи, защото това ще ви изиграе лоша шега. Не забравяйте, че вашата управляваща планета – Меркурий, сега е ретроградна. Това може да разкрие тайни ситуации и взаимоотношения. Въображението ви ще е много пъстро, така че не се увличайте по изкушения, особено ако сте във връзка. Периодът е подходящ да опитате нещо ново с любимия човек, да се разнообразите. Необвързаните няма да скучаят, но ако се срещате с някого, опитайте се да не правите драми на ревност.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Астролог преди 1 година
Купете си по-мощби телескопи, има и други звезди освен тези които са от хороскопа ;)