Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 19-25 септември
19 сеп 2022 22:14, Ивета Иванова
3
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pixabay/Surprising_Shots

Овен

Наслаждавайте се на онова, което имате. Ще се разочаровате, ако очаквате твърде много. Обикновените неща са за предпочитане пред сложните, така че бъдете откровени с любимия човек и се въздържайте от прекалени претенции. Окуражавайте го/я дори за дребни постижения и отношенията ви ще са безпроблемни.
 
Телец
 
Появата на нов човек в обкръжението ви силно ще ви заинтригува. Не разчитайте на късмет или дискретност от страна на околните, ако сте си наумили да кръшнете. Мимолетният ви флирт ще бъде разгласен в най-неподходящия момент, така че си подгответе или резервен вариант, или достатъчно убедително извинение пред него/нея за поведението си. В противен случай връзката ви ще се окаже с предизвестен край.
 
Близнаци
 
Романтиката си е романтика, но и работата трябва да бъде свършена. В този ред на мисли, не се надявайте на прекалено много вълнуващи любовни емоции през тази седмица. Докато не довършите текущите си ежедневни задачи, едва ли ще ви остане време за каквито и да било срещи, освен делови, така че вземете се в ръце и действайте експедитивно, ако искате да разполагате с нежни минутки, които да посветите на половинката си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Веско Григоров преди 1 година
Очаквам ви всички баламурници .