Кои 7 грешки не бива да допускаме отново спрямо мъжете?

Пишете му или му се обаждате твърде често
20 сеп 2022 19:21, Михаела Лазарова
8
Кои 7 грешки не бива да допускаме отново спрямо мъжете?
Снимка: Istock

На всяка жена се е случвало да започне да се среща с интересен за нея мъж, с когото дори поставят нещо като начало на любовна връзка, но изведнъж той започва да се отдалечава. Дали причината е друга жена? Възможно е да се дължи на липса на химия помежду ни, но ако налице е бил интерес от негова страна, дали някои често срещани женски грешки не са отдалечили мъжа от нас? Откритата комуникация винаги е добра идея, защото така поне ще знаем дали има смисъл да продължаваме да влагаме усилия в тези взаимоотношения.

Но кои 7 грешки не бива да допускаме отново и отново спрямо мъжете?

1. Влюбване твърде бързо

А може би по-скоро изпитвате силно влечение, което бъркате с влюбване и любов? Феромоните, тестостеронът, допаминът и норепинефринът предизвикват чувство на физическо привличане, увлечение и любов.

Но бъдете реалистки, защото идеализирането на някого и взаимоотношенията ви с него, могат да се окажат грешна стъпка за вас и да допуснете до себе си неподходящ мъж или пък да изплашите партньор, който би заслужавал емоциите ви.

2. Поведението ви е прилепчиво и несигурно

Несигурните жени обикновено са нервни, говорят твърде много, хвалят се или пък проявяват ревност към обекта на своите желания.

3. Имате страхливо, самозащитно поведение

Ако в миналото сте били любовно разочаровани или следвате погрешен модел на поведение поради високо самочувствие, вие може да заемете отбранителна позиция към мъжа, когото харесвате. Вашето излъчване, маниери, говорене може да подсказват за недостъпност, неприветливост. Ако изпитвате пък определен страх от интимност, това също може да блокира развитието на връзката.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
ф преди 1 година
До Само минавам.....Мъжете трябва да имат тлъста банкова сметка.
5
2
 
4
 
! Отговори
8-а,най-важна грешка преди 1 година
За да му се харесате, правите всичко възможно, за да му докажете, че ще се грижите за него така, както това прави мaйкa му. Ако е мамино синче, жална ви мaйка!
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никога не следвайте подобни съвети - единствено ви нанасят по-голяма вреда...
3
1
 
8
 
! Отговори
Само минавам..... преди 1 година
Все съвети жените какво да направят и как да се поправят....А какво да направят мъжете: тъмна дупка. То по коментарите се вижда...Пълна скръб...
2
1
 
8
 
! Отговори
И десето преди 1 година
Мерите му портмонето, а той иска друго да му мерите.
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НЯМА САЛАТА И РАКИЯ