Шест големи планети в ретроградност на 23 септември

Какво ни очаква на есенното равноденствие?
22 сеп 2022 22:16, Михаела Лазарова
4
Шест големи планети в ретроградност на 23 септември
Снимка: Istock

На 23 септември ни очаква есенното равноденствие. То носи повратна точка в астрологичната година, тъй като енергията започва да се измества в нова посока. Нещата започват да се променят, развиват и растат в ново направление.

Равноденствието е нещо, което настъпва със смяната на сезоните. Без значение дали живеем в северното или южното полукълбо, всички ще усетим тази промяна, разбира се протичаща през собствения ни живот. Някои неща трябва да бъдат освободени, докато на други ще поставим началото към разцвета им.

Знаем какво трябва да разширим и какво трябва да свием. Есенното равноденствие ще ни предложи една по-ясна гледна точка относно това какво е най-важно за нас, за какво бихме искали да изразходваме енергията си.

Ако към настоящия момент се чувстваме извън равновесие или искаме да се слеем с енергиите на Земята, разходките из природата могат да бъдат невероятно хармонизиращи и презареждащи с положителна енергия.

Септемврийското равноденствие е и началото на сезона на зодия Везни. Това е зодиакалният знак, който е силно свързан с намирането на нашия баланс и потока между даването и получаването в живота ни. Везни също представлява себе си в другия. Сега можем да се запитаме дали харесваме това, което сме, особено когато сме заобиколени от определени хора.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.