Новолунието във Везни променя живота на 4 зодии

Ето кои са те
24 сеп 2022 09:24, Ивета Иванова
3
Новолунието във Везни променя живота на 4 зодии
Снимка: Alexas_Fotos

 На 26-и септември ни очаква новолуние във Везни. Любовта е във въздуха на този ден и завладява всички ни. При много от зодиите ще се усети, че е време за ново начало, но 4 зодиакални знака ще са най-повлияни от събитието. Вижте кои са те, според "Elite Daily".

Овен
 
Ново начало, свързано с романтичните връзки и партньорствата чака Овните. Те ще са окуражени активно да преследват хармонията, да се социализират и да правят връзките по-силни и здрави. В началото може да им е малко некомфортно, тъй като са независими знаци, а сега ще разчитат на отношенията с другите. Но връзките ще ги вдъхновяват и ще предложат възможности за личностно развитие. Чудесно време да се заобиколят с хора, които обичат.
 
Рак
 
Тях също ги чака ново начало. То ще е свързано с връзките, отношенията с околните, баланса, хармонията в дома и семейния живот. Точно сега е добре да се обградят с роднини или да поканят гости, които обичат в дома си на събиране. Може да направят някои промени в жилището, да създадат нов декор или дори да се преместят. Ще стоят вкъщи и ще се наслаждават на комфорта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
ф преди 1 година
Амин!
1
2
 
6
 
! Отговори
фермЕр преди 1 година
Я, четири партии ф коалиция!