Седмичен любовен хороскоп за 26 септември - 2 октомври

Очакват ни промени в любовен план
26 сеп 2022 07:34, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 26 септември - 2 октомври
Снимка: Istock

Любовните връзки може да се задълбочат. Сега ще бъдем повече настроени към това да създадем дълбоки и смислени взаимоотношения, вместо да губим време и енергия с повърхностни забежки. Също така ще бъдем в по-добра позиция да правим компромиси заради любовта. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

В последната седмица на месеца, родените под знака на зодия Овен определено няма да премълчават онова, което не им допада в любовен план. Не се притеснявайте да разговаряте с любимия ви човек по темата. Венера ще окаже влияние върху вашия партньорски сектор, помагайки ви да подобрите и да стабилизирате вашата любовна връзка. Тези от вас, които на този етап само се срещат с някого е възможно най-накрая да достигнат по-дълбоко ниво на ангажираност. Дори и да сте напълно необвързани, флиртове няма да ви липсват.

Телец

На телеца определено вече му е омръзнало минали романтични разочарования да диктуват настоящите му възможности. Точно така, Телци! Време е да освободите сърцето си от миналото! Вместо да продължавате да проектирате стари връзки върху нови възможности, вие сте готови да прекъснете този цикъл, за да намерите онази любов, която заслужавате. Ретроградният Меркурий, Венера и Плутон, създават мощна енергия относно любовта за вас, която може да ви помогне да се отървете от боклука в любовния си живот.

Близнаци

Динамичен ще бъде любовният живот на Близнаците, с неочаквани промени, от които би трябвало да са доволни, а не обратното. Ако при някои представители на зодията любовния им живот е в застой, то нека да се подготвят за щастлива промяна. Венера навлиза във вашия сектор на романтиката и ще създаде период, в който необвързаните ще могат да имат вълнуващи запознанства или да започнат нова връзка, а тези във връзка да направят взаимоотношенията си още по-стойностни.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари