Тенденции в прическите за есента

Ето какви са те
30 сеп 2022 22:10, Ивета Иванова
1
Тенденции в прическите за есента
Снимка: Pixabay/OlcayErtem

Есента е тук и е време да помислим за промените във визията. В студените месеци можем да заложим на официални прически, но и да експериментираме смело с цветовете. Вижте кои видове прически ще са хит през тази есент, според американския "Cosmopolitan".

Сплескана конска опашка
 
Конската опашка е хит от няколко години, благодарение на Ариана Гранде, която често залагаше на нея за клипове, конецрти и официални събития. Конската опашка ще е голям хит тази есен, но не в традиционния си вид - бухнала коса и плътна опашка. Оставете косата по-сплескана, пригладена и лъскава. Може да постигнете това с лак за коса. Най-добре е първо да я изправите с преса. Тази прическа се постига лесно и е идеална както за училище и работа, така и за разходки, партита, кино и т.н.
 
Мълет
 
Мълетът също е хит от поне 2 години. Този вид прическа винаги изглежда по-добре през студените месеци. Мълетът стои много стилно в комбинация с палта, шлифери, ризи с дълъг ръкав, каубойски ботуши, дори капели - уестърн мода. С него постигате ретро визия и сте като героини от стар филм. При мълета косата е по-къса отпред и отстрани, а отзад остава дълга. Тази прическа бе характерна за рокерите от 70-те и 80-те.

Диадема
 
Лятото се свързва повече с диадемите, тъй като повечето дами слагат кърпи за глава или диадеми от плат на плажа и за разходките край морето или в парка. Но не трябва да зарязвате тези аксесоари през есента. Голям хит през следващите месеци ще са диадемите с флорални мотиви. Избирайте широки и големи диадеми, които веднага се забелязват. Може да ги носите и с изправена коса, и с къдрици, с топирана коса. Те са чудесен акцент към визията.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари