Хитовете в грима за есента

Ето кое е модерно сега
7 окт 2022 19:00, Ивета Иванова
1
Хитовете в грима за есента
Снимка: Pixabay/Ben_Kerckx

 Есента официално дойде. Освен за подмяна на гардероба, освежаване на прическата и ефектни маникюри, трябва да помислим и за други важни тенденции - тези в грима. Каква козметика да използвате и кои ще са най-големите трендове в тази сфера през следващите месеци? Вижте съветите на "Teen Vogue".

Готически очи и устни

 
Забравете за шарените, цветни и неонови тенденции в грима от лятото. През студените месеци на почит са тъмните цветове. А и няма по-подходящ сезон от есента да експериментираме с готическата визия. Есента е сезонът на Хелоуин, страшното, черният цвят е хит. Черното се завръща и е много актуално през следващите месеци. Залагайте на черни сенки и дебела черна очна линия. По-смелите и екстравагантни дами може да сложат и черно червило. 
 
Винилови устни
 
Както знаем, червеното е вечна класика. За по-топлите месеци залагаме на свежи цветове като розово, бледорозово и бежово, но през есента червеното червило се завръща. С него изглеждате много смели дами, както и елегантни. Най-добре да използвате червено винил. Така устните изпъкват и ставате изкусителки. Червеното също се свързва с есента, заради багрите на окапалите листа и вампирската кръв за Хелоуин.

Розов грим
 
Любителките на по-нежните цветове не бива да се тревожат! Ако черното и червеното не са вашите цветове, може отново да залагате на розово, както през пролетта и лятото. Въпреки че розовото не се свързва с есента, то е на почит, тъй като сега е хит Барби модата - дрехи, аксесоари, обувки, грим и дори коси в розово и цикламено. Заложете на розови сенки за очи, като може те да преливат в цикламено, кафяво или червено за повече ефект. Както и да добавите черна очна линия върху тях. Цикламеното червило също е добър вариант за есента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари