Сезонът на Стрелеца, какво ви очаква?

Ето прогнозата
23 ное 2022 13:14, Ивета Иванова
1
Сезонът на Стрелеца, какво ви очаква?
Снимка: Pixabay/Darkmoon_Art

Сезонът на Стрелеца е тук! Той започва на 23-и ноември и продължава до 22-и декември. Чакат ни вълнуващи промени, приключения, пътувания и може да придобием мъдрост. Ще опитваме нови неща, ще се запознаваме с нови хора и ще разширим хоризонта си. За огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец това ще е щастлив период, а на подвижните зодии Близнаци, Дева и Риби може да им е трудно да се справят с темпото. Ето какво ви очаква, според американския "Cosmopolitan".

Овен
 
Учат нещо ново всеки ден. Може да имат възможността да пътуват или да се запишат на нов курс. Или просто да релаксират вкъщи, гледайки много документални филми. Наистина ще израснат през периода.

Телец
 
По принцип им харесва да живеят живота си, гледайки по-повърхностно върху нещата, но сега ще искат да се задълбочат. Ще трябва да разследват, да се фокусират, да търсят скритите значения зад някои неща. Най-важното е да са наясно със своите чувства и да познават, да изучат своите мисли, преживявания, чувства, дейнсти.
 
Близнаци
 
Период, в който просто копнеят да си имат партьор и да се гушкат с него вкъщи. Сега връзките ще са на фокус при тях - романтични, платонични, професионални. Ще си прекарват много добре, когато са в компанията на други хора. Ще научат много за другите и себе си чрез връзките.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари