Седмичен любовен хороскоп за 28 ноември - 4 декември

Венера се противопоставя на Марс тази седмица
28 ное 2022 11:20, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 28 ноември - 4 декември
Снимка: Istock

Очаква ни динамична седмица, в която комуникацията от хармонична бързо може да се превърне в конфликт. Това ще се дължи на Меркурий, противопоставящ се на Марс, който в момента е ретрограден. Много представители на зодията няма да приемат „не“ за отговор и това определено ще доведе само до повече разногласия. И двете страни трябва да намерят начин да уважават различията си. Венера пък се противопоставя на Марс тази седмица и енергията определено се променя, но не в положителна посока. Нептун също се намесва и прави водите по-мътни. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Всяко разочарование, което ще почувствате тази седмица, вероятно се дължи на осъзнаването, че сте се предавали по някакъв начин по отношение на любовния си живот. Възможно е да сте залъгвали себе си, да сте вярвали, че половинката ви е идеална, че връзката ви може да бъде такава. Ако сте в тази ситуация, това е седмицата, в която балонът на илюзиите вероятно ще се спука. Необвързаните представители на зодията е време да се справят с хроничното негативно мислене за любовта. Дали не сте с настройката, че на никого не може да се има доверие и любовта никога няма да надделее? Не демонстрирайте тази негативност, вместо това се опитайте да промените гледната си точка.

Таро карти за декември за всяка зодия

Телец

Парите и любовта създават неприятна променлива, независимо от състоянието на връзката ви. Възможно е да се почувствате неспособни да намерите баланса по отношение на финансите или сексуалния си живот. Може да са се натрупали спорове за пари и да се окаже, че партньорът ви е този, който не е доволен от начина, по който боравите с ресурсите си, което би било необичайно за вашия знак. При по-задълбочено анализиране на ситуацията може да разберете, че той/тя просто проектира собствените си грешки върху вас. До тази седмица просто не се бяхте замисляли за това.
Телците, които не са във връзка, ще бъдат по-фокусирани върху финансите, отколкото върху любовта.

Женски хороскоп за декември

Близнаци

Седмицата носи разочарования за Близнаците. Дори и значим за вас човек да е причина за тези ваши емоции, не позволявайте на негативното да ви разстрои. Не забравяйте възможността вашият партньор наистина да се опитва да оправи нещата между вас, дори ако сте твърдо решени да таите обида. Наистина ли искате това, Близнаци? Ако сте необвързани, може да сте толкова заети да намирате всичко нередно със или в някого, че да не можете да видите дали нещо наистина е наред.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари