Зодиите, които лесно преодоляват разбитото сърце

Ето кои са те
Обновена: 30 ное 2022 17:52 | 30 ное 2022 17:45, Ивета Иванова
3
Зодиите, които лесно преодоляват разбитото сърце
Снимка: Pexels/Garon Piceli

Някои зодии просто са по-силни от другите в определени отношенията. Те се справят по-бързо с разделите, не анализират миналото прекалено много, искат да продължат напред и да си живеят живота. Не страдат много за бившите и бързо преодоляват разбитото сърце. Вижте кои са те, според "Pink Villa".

Овен
 
Невероятно мили са и любвеобилни, грижат се за половинката. Но това не означава, че се справят зле с раздялата. Напротив, те са смели, силни и не искат да стоят на едно място - продължават напред бързо и не губят време в страдание и анализиране на болката. Знаят, че са чаровни и добри хора, мислят, че това ще им помогне по-бързо да намерят нова тръпка. И по-добър партньор. Предпочитат да прекратят връзката, отколкото да бъдат наранени и да има драма.
 
Близнаци
 
Много забавни и общителни зодии. Нямат никакъв проблем с това да излизат навън, да ходят по партита, да се запознават с нови хора, да комуникират. Затова им е лесно да продължат напред, след като сърцето им е било разбито. Бързо оставят скръбта и продължават да си живеят живета. Флиртуват прекрасно, затова бързо намират ухажори. Освен това, Близнаците постоянно търсят тръпка и нови преживявания, раздалята не им се вижда толкова трудна. Махат вещите на бившия и го изтриват от социалните мрежи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
глупости, аммма глупости !