Новолунието във Водолей носи ново начало за някои зодии

Вижте кои са те
20 яну 2023 17:45, Ивета Иванова
6
Новолунието във Водолей носи ново начало за някои зодии
Снимка: Pexels/Sanndy Anghan

На 21-и януари ни очаква първото новолуние за годината. То ще бъде в знака на Водолей. Сега е време за промени, време да покажем и отстояваме себе си, да бъдем различни, креативни и дори ексцентрични. Ето на кои зодии събитието ще повлияе най-много, според "Elite Daily".

Телец
 
На фокус при тях ще са кариерата и публичният имидж. Телците са много загрижени относно това как са приемани и виждани, когато става дума за личния живот. Но, когато става дума за професионалния живот, те нарушават правилата. Сега е времето да използват гласа си, да споделят вижданията си и да защитават това, в което вярват. Дори да го правят сами. Те налагат тенденции и другите трябва да ги следват.
 
Лъв
 
По време на новолунието във Водолей тези зодии ще усетят, че настъпва ново начало в романтичните връзки. Обикновено Лъвовете са хора, които се наслаждават на това да бъдат под светлините на прожекторите. Но когато става дума за връзките, те се нуждаят от партньор, който разбира, че понякога искат да бъдат оставени сами, да блестят сами и да са независими. Сега новолунието им напомня, че искат партньор, който няма да ги задушава. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зодии, решигии ... Това, кога ше се изкорени от обшеството? Той Шваб ще ви каже ...
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не вЕрвам на хороскопи без да се спомене Меркурий и то ретрограден такъв.
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Глупости на търкалета.