Тенденции в обувките за 2023 г.

Ето кои са те
30 яну 2023 23:30, Ивета Иванова
4
Тенденции в обувките за 2023 г.
Снимка: Pexels/The Lazy Artist Gallery

Новата 2023 година вече е тук и ни завладяват нови модни тенденции, както и такива в света на красотата. Но освен за дрехите, грима, аксесоарите, маникюра и прическите, време е да помислим и какви обувки да си купуваме в следващите месеци. Ето тенденциите, според американския "Cosmopolitan".

Балетни пантофки
 
Музика за ушите на дамите! Балетните пантофки са истински хит през пролетта, лятото и есента. Не е нужно да се мъчите с токчета, да ви е неудобно, краката да ви болят. Заложете на равните и сладки пантофки, с които ви е удобно, но все пак стоят достатъчно нежно и женствено. Идеални са както за разходки в парка, така и за кафе, кино, парти, официални събития. Може да са във всякакъв цвят.
 
Бляскави обувки
 
Както знаем, от известно време дрехите и гримът с брокат, пайети, блясък и т.н. са много актуални. Това ще важи и за обувките, и за чантите през новата 2023 г. Сдобийте се с токчета, пантофи, сандали, ботуши или боти на кристали или с блясък. Блестящите обувки владеят модните ревюта в последно време. С тях ще изглеждате като знаменитости, а и са подходящи за вечерни събития и клубове.
 
Обувки с много елементи
 
Ако изчистеното и простичкото не са вашите неща, тази тенденция е перфектна за вас. Заложете на екстравагантни обувки, по които има много камъчета, верижки, кристали, причудвили геометрични форми, железни елементи и т.н. Колкото повече и колкото по-големи и странни, толкова по-добре. Максимализма при обувките се завръща, а и с такъв тип обувки няма как да не правите впечатление.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: модаобувкитенденции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Все изкълчени глупости. Не че са модерни, просто са изчанчени, че иначе не е интересно.
1
0
 
16
 
! Отговори
Лолуги преди 1 година
Тия тенденции дето сте ги описали явно сте ги заимствали от братчедите от махалата. Нормален човек няма да обуе такова нещо.