Зодиите, които са най-страхотните родители

Ето кои са те
2 фев 2023 17:45, Ивета Иванова
7
Зодиите, които са най-страхотните родители
Снимка: Pexels/Vidal Balielo Jr.

 Да си родител не е никак лесна задача. Но има някои зодиакални знаци, които се справят с това по-добре от другите. Те са грижовни, строги, но справедливи. Вижте кои са, според "Times of India".

Овен
 
Тези зодии са много забавни и това се харесва на децата. Те са спортни натури и винаги измислят интересни занимания и развлечения. Карат децата да са активни. Овните проявяват разбиране, не съдят и са дрюжелюбни, затова малките се сближават бързо с тях. Те дават свобода на децата си да опитват различни неща и така да научават повече за живота. И опитват да ги включат в своите хобита и интереси.
 
Рак
 
Раците са зодиите, които най-много държат на семейството и дома. От малки мечтаят за своята половинка и къща, пълна с деца. За тях е най-важно децата да са щастливи и усмихнати. Затова, правят всичко възможно на децата да им е комфортно, да се чувстват разбрани и обичани. Много се грижат за тях. Лесно е да се говори на всякакви теми с родител, който е зодия Рак.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам какво значи страхотни. Децата са уязвими и в същото време много справедливи. Опитваме да даваме обич и внимание, а получаваме пример какви трябва да бъдем. Дали това е успешно казват те. Желая на всеки.
2
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Родител- баща юлски рак е домошар и добряк. За жена родител- майка рак, особено родени края на юни, няма спиране от вършене навън, а дома и децата възприемат като наказание от мъжа. Жените лъв са обсебващи и контролиращи у дома- включително и аз си признавам това.
1
8
 
9
 
! Отговори
аноним преди 1 година
Майка, рак оставя и двете си деца, да ,добър родител