Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 6-12 февруари
6 фев 2023 22:51, Ивета Иванова
2
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: iStock/shironosov

Овен

Отношенията ще са леко напрегнати и настроението ви няма да е особено оптимистично. Няма да ви навреди, ако се замислите за собственото си поведение и грешки. Постарайте се да не форсирате събитията. Определете собствените си чувства, отговорете си на въпроса какво е определящо за щастието ви и със сигурност ще видите „светлината в края на тунела“.

Телец
Ще сте в изключително благоприятната ситуация да синхронизирате мислите и чувствата си. Като естественият резултат от процеса ще постигнете хармония между физическото и интелектуалното си общуване с любимия човек. Овладейте постоянния си стремеж да флиртувате на ляво и на дясно с когото ви падне, мислейки, че приятел/ката ви няма да разбере.

Близнаци
Разговорите с любимия човек ще вървят трудно. Почти непрекъснато ще имате усещането, че говорите на различни езици и темите, които ви занимават „удрят на камък“. Може да останете с впечатлението, че студеният зимен вятър сякаш е отвял чувствата и на двама ви. Не се поддавайте на порива да обърнете гръб и да си тръгнете, ситуацията скоро ще се промени.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Учим се да вървим стъпка в стъпка. Добре че се разбираме от разтояние. Приятни сънища.
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Невероятно