Според зодията: Кои не понасят щастието на приятелите?

Те завиждат на чуждата радост
15 мар 2023 21:43, Теодора Драгоева
5
Според зодията: Кои не понасят щастието на приятелите?
IStockphoto

 Факт е, че някои хора реагират негативно на щастливите събития във вашия живот, но поне не очаквате това да са вашите най-близки приятели. Всеки от нас смята, че приятелите му би трябвало да го аплодират за постиженията му, но невинаги това е реалността. Има няколко зодиакални знака, които наистина трудно понасят щастието на другите, включително и на най-добрите си приятели.

Когато ни се случват прекрасни неща, независимо дали са материални придобивки или са вълнуващи възможности, или пък – удовлетворяващи връзки, ние искаме нашите приятели да ни се радват, а не да изпитват негодувание.
 
В интерес на истината, когато животът ни върви по-успешно от този на нашите приятели, нормално е да усетим известна завист, но тя трябва да е мимолетна и да изчезне бързо. Но за някои хора е наистина голямо предизвикателство да се отърват от подобни чувства. Всъщност има личности, които буквално могат да се отдръпнат от свой приятел, ако той е твърде щастлив, просто защото не могат да преглътнат радостта му.
 
А ето и представителите на кои четири зодии са най-склонни на това:
 
Дева
 
В самата природа на Девата е заложено да се стреми към съвършенство. Така че за хората от този знак често е нормално да искат да „надминат по точки“ приятелите си и то във всяка една област от живота. Не се учудвайте, че когато споделяте положителни новини на вашия приятел от зодия Дева, той започва да ви критикува, да ви намира кусури и като цяло да се изказва негативно, вместо да ви поздрави и/или подкрепи. За Девите освен това е много трудно да изразяват поздравленията си, защото като цяло мразят да аплодират другите. Поне хубавото при тях е, че няма начин да ви поздравят за успехите с фалшива усмивка, а вътрешно да ви злобеят – по-скоро няма да кажат нищо, отколкото да лицемерничат.
 

Как да подобрите концентрацията си според вашата зодия

 

Самота, провал в любовта... Кой е основният страх на всяка зодия?

 

 

Мъжете не могат да им устоят: Кои три зодии привличат вниманието им?

Рак
 
Ако споделите щастливо преживяване от живота си с приятеля си от зодия Рак, той може моментално да почувства ревност, като причината не е във вас. Просто представителите на този воден знак веднага започват да се самосъжаляват и да се чудят защо техният живот „не върви по мед и масло“ като вашия. Това е и причината Раците да не могат искрено да се наслаждават на успехите на близките си приятели. В такива ситуации дори можете да забележите как вашият приятел Рак започва да ви копира или започва да полага допълнителни усилия, за да се справя по-добре от вас в дадена област, което пък е доста токсична тенденция във всяко едно приятелство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зодия "Злобна, посредствена колежка с неудачен личен живот".