Най-актуалните цветове за пролетта

Вижте кои са те
21 мар 2023 21:21, Ивета Иванова
1
Най-актуалните цветове за пролетта
Снимка: Pixabay/DanaTentis

Пролетта е тук! С топлия сезон, идват и нови тенденции в света на дрехите. Време е да премахнем прекалено тъмните или неутрални цветове, сега е време за експерименти и смели избори! Ето с кои цветове за тоалетите ще изпъквате през пролетта, според "Pop Sugar".

Огнено червено
 
Червеното е хит и за зимата, тъй като е цветът на Коледа. Но от миналата година помним, че Барби модата бе завладяла света, което значеше, че розовото и цикламеното са на почит. Сега те отстъпват мястото си на по-тъмен тон - огненото червено. То е за смели дами, говори за страст, жажда за приключения, увереност и прави момичетата много стилни. Залагайте на червени рокли и гащеризони.
 
Маслено жълто
 
Зарежете неутралните разновидности на сивото и кафявото и изберете маслено жълто. Този цвят подчертава женствеността, а и е в тон с пролетта - има много жълти цветя; слънцето се появява все по-често, но още не е толкова ярко и огнено, като през лятото. С маслено жълто не оставате назабелязани и това е прекрасен светъл цвят, който ви прави лъчезарни.
 
Зелено
 
Зеленото е на почит още от края на 2021 г. и скоро няма да слезе от модния подиум. Хубавото е, че може да залагате на всякакви негови разновидности - тъмнозелено, лайм, светлозелено, жълто-зелено, тревисто зелено и т.н. Изберете това, което най-много ви подхожда и харесва. Ясно е, че зеленото също е цвят на пролетта - природата се събужда и дърветата се разслистват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари