Хитове в бижутата за пролетта

Ето кои са те
31 мар 2023 21:45, Ивета Иванова
1
Хитове в бижутата за пролетта
Снимка: iStock/nicoletaionescu

Пролетта е тук и е време да разнобразим визията! Махнахме дебелите шалове, якета и ръкавици и бижутата отново са на показ! Време е за смели, шарени и забавни избори. Ето какви са тенденциите при бижутата през сезона, според американското издание на "Cosmopolitan".

Дълги обеци
 
Чудесен период за смели тенденции! Ако искате да сте дръзки, да се забелязвате и да изглеждате уверени в себе си, изберете наистина дълги обеци. Става дума за такива, които стигат поне до рамото. С тях няма как да не привлечете вниманието, а и са страхотно допълнение към тоалетите.

Сребро
 
На почит през сезона ще бъде среброто. Залагайте на всякакви сребристи обеци, пръстени, колиета, гривни. Малките сребърни халки са хит при обеците, а що се отнася до колиетата - ще е чудесно, ако висулката е сребърно сърце или сребърна звезда, например. Сребърните бижута ви правят елегантни и стилни.

Перли
 
Още една вечна класика! За пореден път перлите са истински хит. Залагайте на дълги обеци с перли, на перлени огърлици, чокъри и гривни с перли. С тях постигате ретро визия, като героиня от стар филм сте! Тези бижута стоят много изискано и са идеални за официални събития.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: тенденциибижутапролет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Това са общиПриказки преди 1 година
за наивни девойки идеалистки, които цял живот ще носят само такива украшения, каквито могат сами да си купят и каквото получат от родителите си по случай абитуриентския бал. Хитрушите се ръководят от правилото, формулирано от Мерилин Монро - "Най-добрият приятел на момичетата са диамантите" - и търсят милионерски син, да им ги поднесе като сватбен подарък. Ако не успеят да впримчат такъв, кандисват и на чичко Паричко, да ги посещава веднъж седмично тайно от жена си и да им купува това-онова.