Зодиите, които чакат принца на бял кон

Ето кои са те
25 май 2023 23:00, Ивета Иванова
38
Зодиите, които чакат принца на бял кон
Снимка: iStock/ideabug

Тези зодии са много придирчиви. Те имат хиляди изисквания, бавно избират половинка, все нещо им липсва и искат да намерят идеалния човек за себе си. Както се казва - чакат принца на бял кон и не правят компромиси. Вижте кои са те, според "Pink Villa".

Водолей
 
Много търпеливи са и доста любопитни, затова не им е проблем дълго да чакат за връзка. Често на околните се струва, че Водолеите постоянно си харесват някого и флиртуват с него, но нямат сериозни връзки. Те просто имат изискан вкус, дълго подбират, опитват да опознаят хората и искат някой да ги зашемети. Не се получава и преминават към следващия човек. Чакат партньор, който ще ги уважава и ще се съобразява доста с тях. Държат много на това да има голяма страст във връзката и тя никога да не изчезва. Постоянно търсят половинката, но искат човек, с когото да създадат дълбока връзка, а не е лесно да го намерят.
 
Рак
 
Цъфтят, когато опитват да създадат отношения с другите. Те очароват околните, постоянно измислят нови неща, идеи, теории, знаят всички клюки, всичко интересно, инициират разговори. Споделят знанията си, харизматични са. Разсмиват другите, грижат се за любимите хора. Но много държат партньора да има същите качества - да е умен, мил, съобразителен, грижовен, да проявява голямо внимание към тях, да поема инициатива, да прави романтични жестове, да поддържа страстта жива. Искат този човек да ги очарова, омае, да не спира да ги изненадва, буквално търсят принца на бял кон. Много е трудно да намерят такава перфектна половинка, която да притежава толкова хубави качества.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
5
 
4
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 10 месеца
Няма ги блиэнаците, за чeпoвeтe които чакат Баце...примерно. Но не се тревожете, под колоните ще го хванете эа .....
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 6 Тук обсъждат принцовете на бели коне, бе! Теб вятър ли те вее на бяла кобила, та пишеш за някакви ромове и т.н.?
5
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И алчният престъпник от ромски произход от село Банкя ще завърши жалкия си живот като Къро!
4
4
 
4
 
! Отговори
До Анонимен №3 преди 10 месеца
Ти си умно и практично момче, браво! Не си пилееш парите напразно и имаш резервен план каква работа да ти свърши, ако прецениш, че не става за онази, за която си я извикал. Така трябва. От доста време чувам от този и онзи, че тази категория моми качват по сайтовете чужди снимки и след като поръчаш стройната блондинка от фотографията, пристига нещо съвсем друго, трътлесто, изрусено и с много слънчеви бани по рождение. Като се ококориш удивено, тя пита "Бате, ама ти не ме ли аресваш?"
3
5
 
2
 
! Отговори
Цъ! преди 10 месеца
Сега чакат принцове, яхнали бели "Мерцедеси", мощни Беемвета или големи джипове.
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Приятни сънища!
1
2
 
5
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 10 месеца
Да чакат ! Дъл на бел кой или мерцедес кът им е толкоз пипето у главътъ.