Зодиите, които вярват, че любовта ги чака зад ъгъла

Вижте кои са те
27 сеп 2023 23:20, Ивета Иванова
10
Зодиите, които вярват, че любовта ги чака зад ъгъла
Снимка: iStock/nd3000

Някои зодии просто са големи романтици. Те вярват в любовта, не се предават, не се оставят на разбитото сърце, мислят, че приказките съществуват. Винаги смятат, че любовта ги чака зад ъгъла и им предстоят нови романтични приключения. Не се отказват от любовта. Ето кои са те, според "Pink Villa".

Близнаци
 
Те са отворени към света, любознателни, оптимисти. Общуват много, запознават се с нови хора, бързо приемат новите връзки и отношения, дори след неуспешна връзка и тежка раздяла. Вярват, че ако нещо е писано, няма да загубят човека до себе си. Затова, не приемат тежко разделите и продължават напред към следващата тръпка. Вярват, че голямата любов идва неочаквано, от неподозирани места и продължават да се надяват. Мечтаят, фантазират си и просто знаят, че следващата любов ги чака зад ъгъла.
 
Лъв
 
Невероятно уверени хора, които много обичат да излизат, да общуват, приятелски настроени са. Вярват силно в магнетичното привличане. Така знаят, че няма да изпуснат любовта. Ходят по много събития, общуват с всякакви хора, търсят любовта навсякъде. Може да я намерят в работата, покрай хобито, което имат, покрай общи приятели. Когато се сблъскат с някого, когото харесват, те усещат силна химия и знаят, че това е голямата любов. Силни са, бързо преодоляват раздялата, лекуват старите рани и вярват, че любовта може да дойде по всяко време. Позитивни са, надяват се и знаят, че тя ще ги изненада.
 

10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кой каквото търси!
3
0
 
6
 
! Отговори
с. Подуене преди 2 месеца
Чакаше ги, но те все към другия ъгъл ходят....
2
4
 
7
 
! Отговори
Зодия телец преди 2 месеца
Имам кисело зеле още от миналата година, реших снощи да си направя пачча, ама много мирише. Дали става за ядене?
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Там беше. Вече са я намерили!