Бионсе зададе нова тенденция в модата

Каубойската визия превзема пролетта и лятото
Обновена: 10 апр 2024 20:34 | 10 апр 2024 19:53, Ивета Иванова
0
Бионсе зададе нова тенденция в модата
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Бионсе неведнъж е доказвала, че е истинска модна икона.

И като такава - нормално е да задава нови тенденции. Сега виждаме, че се случва точно това. В края на март на пазара излезе новия албум на певицата - "Cowboy Carter". Както си личи от заглавието, той е подчинен на Уестърн и каубойска тематика. 
 
Песните са в стил кънтри, а звездата направи специални фотосесии за албума, на които показа уникален стил.
Бионсе залага на каубойски дрехи от Дивия запад и изглежда наистина впечатляващо.
 
Така става ясно, че през пролетта и лятото хит ще бъде именно Уестърн стила.
 
Естествено, вероятно първото нещо, за което се сещате е, че това означава да носите каубойски шапки с широка периферия. Те може да бъдат от кожа, слама или филц. Друго нещо, което е много характерно за този стил, това са каубойските ботуши. Докато още навън не е чак толкова топло, вие спокойно може да залагате на ботуши до под коляното в бежово, кремаво, кафяво, на кожени ботуши, на велурени ботуши и дори такива с блестящи камъчета.
Що се касае до дрехите - всичко с ресни е абсолютен хит. Якетата с ресни са популярни, кафявите жилетки с ресни стоят много шик, блузите с ресни също са модерни.
 
Някои дами дори се снабдяват с къси панталонки с ресни за лятото, както и с мини поли с ресни.Чантите с ресни също ще са ви от полза.
 
Дънковите елеци са основна част от каубойската мода. Ризите са хит, както за дамите, така и за мъжете, особено тези на райета. Дънковите ризи са прекрасен избор, ако искате да сте в крак с тенденциите.
 
Разбира се, няма как да пропуснем кожените панталони - и черни, и кафяви.
 
Ако тези панталони не са ви удобни, залагайте на дънки, но по-скоро широки или тип чарлстон.Сега стават хит и тениски, на които са изобразени коне.
 
Ако говорим за аксесоари, задължително слагайте обемни и масивни колани на дънките и панталоните, дори на ризите. Нека те да са с големи закопчалки, бижута и т.н.Потниците с катарами и закопчалки също ще са много актуални.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от Ако щете - вярвайте
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари