Трета, безкомпромисна

В третата вечер на фестивала Spirit of Burgas домакини на Dance Stage ще бъдат безкомпромисните Ministry of Sound
25 юли 2008 12:30,
Трета, безкомпромисна
King Roc е домакин на вечерта. Лого: kingroc.com

След H.M.S.U и Метрополис, през третата нощ на фестивала Spirit of Burgas домакин на Dance Stage ще бъде не друг, а международната институция в хаус музиката - Ministry of Sound.

За първи път на българска земя ще пуска една от най-ярките звезди на лейбъла – техно-хаус диджеят King Roc, който ще се погрижи присъстващите да не могат да подвият крак цяла нощ.

От отварянето на вратите на първия клуб през 1991г. в Лондон, Ministry of Sound e синоним на качествена денс музика за феновете на хауса, на най-новото и иновативното, което се случва на клубната сцена.

Първоначално идеята е да бъдат привлечени диджеи от цял свят, които да пускат пред лондонската публика, в клуб оборудван с невиждана до тогава озвучителна система – нещо с което клубът може да се похвали и до днес.

Постоянни резиденти на клуба са имена като Pete Tong, Deep Dish, Sander Kleinenberg, DJ Sneak, Smokin Jo, Nic Fanciulli, Yousef, Mark Knight & Steve Angello.

Скоро след основаването, създателите на клуба започват да издават компилации носещи марката Ministry of Sound.

За тях миксове са правили най-големите имена на клубната сцена – Paul van Dyke, Carl Cox, Josh Wink, Underworld и много, много други.

Марката Ministry of Sound вече е навсякъде по-света и е гаранция за качествен звук. Клубове има в Египет, Банкок, Тайпей, Сингапур, Ню Делхи, а от тази година и в Шангхай.

Днес за феновете съществуват Ministry of Sound TV и Ministry of Sound Radio, а продуцентите са в непрестанно търсене на нови таланти със свежи идеи, на които да дадат възможност за изява.

Изпълненията на King Roc съчетават даунтемпо с техно ритми, създавайки ново old school звучене. Той ремиксира New Order, Future Sound of London, S’Xpress и Stakker.

Неговият звук е дълбок и мелодичен, преминаващ от техно към хаус.

Той обикаля клубовете по света от Берлин до Сидней и от Сибир до Сан Паоло, а през нощта на 17 август ще е пуска специално за гостите на SPIRIT of Burgas.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание