Ръсел Бранд е най-сексапилният вегетарианец

Титлата сред дамите е за Кристен Уиг
Обновена: 28 юни 2011 14:14 | 28 юни 2011 14:00,
59
Ръсел Бранд е най-сексапилният вегетарианец
Ръсел Бранд и Кристен Уиг. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Комикът Ръсел Бранд и актрисата Кристен Уиг бяха обявени за най-сексапилните вегетарианци в света от организацията PETA (Хора за етично отношение към животните), съобщи Контактмюзик.

"Тези двама сексапилни и известни вегетарианци са спечелили сърцата на много хора с чара и състрадателния си избор. Те доказват, че да не се консумира месо помага на хората не само да изглеждат привлекателни външно, но и да сияят отвътре", гласи поздравлението към Бранд и Уиг, публикувано на сайта на PETA.

Запитан веднъж дали използва рибено масло, 36-годишният комик Ръсел Бранд отговаря: "Аз съм вегетарианец. Мисля, че е жестоко да се изстисква масло от рибките, защото те са очарователни малки създания, не мислите ли?" Бранд не консумира месо от 14-годишен.

Още по темата
Кристен Уиг също е заклета вегетарианка, въпреки че веднъж седмично си позволява да хапва сладки изкушения. "Ям много тофу и соя, пия големи количества вода и обожавам сок от боровинки. Един път в седмицата обаче ям лакомства, за да се заредя с енергия за останалото време", казва 37-годишната актриса.

Ръсел Бранд и Кристен Уиг изместват от челните места в годишното допитване на PETA миналогодишните победители - актрисата Оливия Уайлд и фитнес инструктора на знаменитости Боб Харпър, добавя БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Наистина е уникално красив мъж тоя.
50
3
 
2
 
! Отговори
до ВЕГАН преди 12 години
ти си *** и спри никой няма да ти спре месо и да бойкотира нищо, защото вие сте група ломотещи *** и те са за това животни и са нито виновни нито невинни. хората не могат да живеят без месо, поне не и здравословно.
49
3
 
7
 
! Отговори
ВЕГАН преди 12 години
Станете вегетарианци, бойкотирайте всички месарници и цехове, които печелят от продажба на трупове на мъртви и невинни животни. Хората могат да живеят без да ядат трупове, които съдържат отлагания на хормони, антибиотици и други лекарства, което дават на животните. Отворете се за живота! Яжте само растителна храна! Пълна свобода за всички живи същества!
48
2
 
2
 
! Отговори
До qw (another veggi преди 12 години
Ти като си толкова загрижен за планетата сега 100% ще излъжеш, че караш хибрид, или може би колело. А, зимата с какво се топлиш!? Или не се топлиш, за да пазиш атмосферата. Със студена вода ли се къпиш!? А, за производството на зеленчуци, какви ли торове се използват!? Сигурно те не оказват вредно влияние.
47
9
 
4
 
! Отговори
Absolutism преди 12 години
писна ми от всеки псевдо вегетарианци, защитници и тем подобни селски Ентелигенти. нито знаят, нито са чели по задълбочено, ами прочели нещо в wikipedia (по-долу имаше такъв талант) и айде на щурм да спасяваме планетата с плиткоумните ни мозъчета. ходете по-добре се възхищавайте там на азис и тн вместо тва
46
8
 
6
 
! Отговори
StereoTip преди 12 години
мн мразя п.дераси и псевдо вегетарианци къде ми се превземат и ми развиват теории колко било вредно месото , е така една *** ми правеше фасони и веднъж като беше умряла от глад изяде двоен сандвич пълен с кебапчета, аре палете на долу сектанти :D
45
2
 
3
 
! Отговори
ben преди 12 години
E,te toja tochno e takava zeleva pradnja... I kakto po-gore njakoi kaza e adski aroganten i ligav.Bahti sexapila,ha ha ha.Smeh....
44
1
 
7
 
! Отговори
хрус хрус преди 12 години
ОХ на кака сладката аспержа кака ще схруска морковчето сладко пълно с каротин
43
6
 
4
 
! Отговори
до qw (2) преди 12 години
в допълнение мога да ти кажа, че ми е писнало от такива псевдо учени и природозащитници. А това, което каза беше по-тъпо даже и от обичайните ви безмислици, като глобалното затопляне примерно
42
5
 
2
 
! Отговори
до qw преди 12 години
много е лесно като даваш само некви проценти от проучвания, които и ти не разбираш. само не ми говори за екология, защото според няколко проучвания например хибридните автомобили са много по-вредни, защото за направата на акумулаторите се използват доста гаднички вещества, да не говорим и за превоза им до заводите където се сглобяват и тн. Според друго проучване пък, ако откажем месото, няма да можем да си набавим необходимата енергия и ще ядем повече, което пък значе , и че ще обезлесим повече!
41
2
 
8
 
! Отговори
qw (another veggie) преди 12 години
#44 - Обиди, хули и нищо аргументирано. Колко типично...Малко факти за добре охраненото ти с протеини "мозъче" (източник: Wikipedia):- според FAO, месната индустрия допринася за 18% от парниковите газове, към 2006, като за 2009 World-Watch дават цифри от порядъка на 51%, непотвърдени (разбира се);- според UNFCCC, 48% от обезлесяването са причинени в следствие засяване на агрокултури, предназначени за преживните животни.Още стотици примери могат да се дадат. Ама има ли нужда ?
40
7
 
4
 
! Отговори
Нерез преди 12 години
"промотирайки навсякъде "полезността" на яденето на месо, колко гори се изсичат, за да могат да се хранят кравите и прасетата"Абе Веги ли си, какъв си. А горите не се ли изсичат, за да могат такива *** като теб, да рупат треви и репи? А ти мляко и сирене не консумираш ли, че говориш за крави? Еййй, много ме дразнят подобни полу-*** като Вегито ...
39
3
 
6
 
! Отговори
Филип преди 12 години
Отворих тази статия само, за да ви кажа че е проста и няма място на стената на Днес.бг
38
8
 
14
 
! Отговори
Vegie преди 12 години
Бинокулярно зрение означава да имаш две очи... Кучешките зъби при хората са развити, защото човекът е всеяден вид, като прасето, мечката и пр., но нито прасето, нито мечката ядат основно месо. Колко е силна месната индустрия, промотирайки навсякъде "полезността" на яденето на месо, колко гори се изсичат, за да могат да се хранят кравите и прасетата, колко скъпо струва това и на планетата, и на хората. От икономическа и екологична гледна точка, колкото повече вегетарианци, толкова по-добре!
37
3
 
2
 
! Отговори
до 31 преди 12 години
Кристен Уиг също е заклета вегетарианка, въпреки че веднъж седмично си позволява да хапва сладки изкушения.Един път в седмицата обаче ям ЛАКОМСТВА, за да се заредя с енергия за останалото време", казва 37-годишната актриса.
36
1
 
5
 
! Отговори
до 35 преди 12 години
Ами Кати Пери беше обявена за най-секси жена в света наскоро...май че от Maxim или от FHM. И това в гласуването на публиката. И тя си го е харесала. По техните стандарти мисля, че няма какво по-добро като доказателство. Да не говорим, че той не е кой знае каква звезда, тя е далеч по-богата и известна от него. Ти може би харесваш друг тип жени - Ивана, Кати, Цеца Величкович...въпрос на вкус, дето се казва
35
2
 
11
 
! Отговори
Нерез преди 12 години
Тоя ли стиска циците на Катито Пери бе? Тоя ли бе? Бати и късметлията ...
34
6
 
18
 
! Отговори
ДО 35 преди 12 години
Е видяхме го.Космясял ***! И кати пери, ако ти е критерия за съпруга....
33
0
 
4
 
! Отговори
на 32г. преди 12 години
добре оценяваш нещата ценителю....
32
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като гледам доста *** са се събрали тук? Я вижте как изглежда Russell Brand в гугъл. Само ще спомена, че той е известен като един от най-желаните мъже на острова. Дори The Sun преименува наградата си за "женкар на годината" на негово име, щото той я спечелил три години подред. В момента е женен за Katty Perry. Вие какво очаквахте - някой културист ял яко хапове и вдигал 120 от лежанка всеки ден ли? Това ли е "сексапилен" за вас?