Ферхундето се завръща. По-силна и по-злобна

bTV пуска нови серии на хитовия "Листопад"
Обновена: 23 авг 2011 11:03 | 23 авг 2011 11:02,
162
Ферхундето се завръща. По-силна и по-злобна
Снимка: bTV

Хитовият сериал "Листопад" се завръща на екран тази есен. Подновяването на излъчванията започва от следващия вторник, 30 август, от 20,00 в ефира на bTV.

Преди това обаче телевизията ще припомни на зрителите на турската сага какво най-важно се е случило в излъчените досега епизоди.

Тази сряда, четвъртък и петък (24–26.08) от 20,00 ще има три ретроспективни серии на "Листопад", с които да си припомним основните събития и обратите в семейството на Али Ръза.

Какво ще развали отношенията между най-голямата сестра в семейството Фикрет и хрисимия й съпруг Тахсин. И има ли шанс колоритната й свекърва – Джеврие, да я подкрепи, предстои да видим.

След смъртта на Джем пък Неджля отново е готова за брак, този път с Али, с когото я сблъсква работата й. Ще успее ли обаче този брак и дали Неджля ще намери щастието, ще разберем от последния сезон на сериала.

Лейля пък отново се връща при Оуз, човека, причинил най-много беди на семейство Текин.

Тя дори очаква дете от него. Но тъмните му връзки и нечистото му минало отново излизат на преден план и заради него Шевкет отново се озовава в затвора. Предстои да видим избора на Лейля – ще спаси ли брат си или бащата на детето си.

Комбинативната Ферхунде, бившата снаха на Али Ръза, след като е отхвърлена от всички и измамена от Шевкет, успява да стигне дъното, но пък отново намира начин да се изтласка оттам. 

Предстои да видим разтърсващия финал на филма, при който стожерът в семейството Али Ръза напуска този свят и част от семейството му се връща в Трабзон – града, от който дойдоха всички заедно и щастливи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Абе Вие БЪЛГАРИТЕ,ще се промените ли някога???????Каква е тази злоба,към турци,***,помаци....?Какво...ядосвате се че турците правят по хубави серияли ли???И милиони години да минат,вие ще си останете същите...егоисти,злобни..каквото и да кажа ще е малко.На когото не му харесва да не гледа.В Турция никой не коментира по този начин вашите ХУБАВИ серияли.Всеки гледа каквото му харесва,на когото не му е приятно ,много му здраве..........
139
1
 
2
 
! Отговори
do goso преди 12 години
vseki ezik e vid bogatstvo.bravo brex imali takiva naprednali bilgari?
138
0
 
2
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Аз като...практичен човек,гледам чат,пат...сериалите,за да уча турски...език.Вече съм научил думите;баклава,кадаиф,турлюгювеч,будала,баджак,доган,маане,майтап,кът,къч,кьорсокак,сокак,пилаф,куцуз,късмет,кър,ибрик,кьопоолу,кьосе,кьотек,кюляф...и още много други.Явно и други следят...сериалите,защото знаят думите и като ги...използвам,ме разбират.
137
1
 
2
 
! Отговори
do prostite bg преди 12 години
shtom ne mojete da snimate filmi i seriali drugi stevi prodadat.i loso li e vijdate jivot i kultura.bednotiya i bogatstvo,lubov i omraza.ama viy kvo razbirate ot tova.na vas vi day samo da mrazite i zlini
136
1
 
2
 
! Отговори
Tina преди 12 години
Пускайте повече филми като "Ирис".Поспрете малко с блудкавите, еднотипни сапунки.Досадно е вече.152-и, с теб съм! Само Обединени Балкани!
135
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Доколкото ми е известно актьорите в тези сапунки повече от половината имат еврейски корен!!!! Това твърди една от изселничките ни в Градът- /буквален превод на Истанбул/. За туркините си важат правилата на исляма, дето бил уж разделен от държавната политика и Турция била "светска" държава. Не на нас тия! Обединени Балкани и ОТПОР НА АЗИАТЩИНАТА, а на противниците на тази идея - ядосвайте се!
134
4
 
5
 
! Отговори
размисли и страсти преди 12 години
Тия всичките на снимката ми приличат на секта самоубийци , гледат като пре...ни !! Явно живота и в анадолски водевил е мноо гаден !!! Хубавото за мене е че не кълвем на простотия ориенталска и производните и чалгий .
133
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
pomacite si ebat sestrite i d6terite zatova sa urodi po rojdenie
132
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
няма такова нещо наречено *** тва е само Название на Българите Мюсюлмани и кво ви е странното бре *** че има Българи Мюсюлмани като има Българи-Християни Българи-Будисти Българи-Атеисти(най вече!) Българи-Католици Българи-Тенгристи и още кви ли не...
131
1
 
1
 
! Отговори
Шефкет преди 12 години
Охх аман заман ! Добре че имам още 40 канала ;-)
130
1
 
1
 
! Отговори
Шефкет преди 12 години
Охх аман заман ! Добре че имам още 40 канала ;-)
129
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
da akam v ustite na vsi4ki turkofili sodomiti
128
4
 
8
 
! Отговори
Един Българин преди 12 години
БТВ, моля вземете се в ръце ако искате да имате зрители. Покрай тая турска сапунка гледам да прескачам БТВ изобщо!!! А бяхте едно време телевизия . . .
127
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
турци,***,помаци-бре юнаци! всички весели,засмяни-станали славяни!!!
126
2
 
8
 
! Отговори
КОЙ Е ВИНОВЕН....? преди 12 години
Българския ---СЕМ ----даде на ДОГАН ---27 медии в БГ .....НЯМАМ КОМЕНТАР ---ПРОДАЖНИЦИ !
125
4
 
6
 
! Отговори
дааа, преди 12 години
тези сериали са поучителни за всички хора ,които вярват в семейните ценности....,но за нас в БГ какво е ...."ЦЕННОСТ".....ЗА ТОВА ПРЕХОДЪТ ...ПРОДЪЛЖАВА !
124
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аууу.Бягам в тоалетната Фурхунде.
123
1
 
5
 
! Отговори
да бре преди 12 години
Ферхундето /на български ---Перкендето/,много яко си игарае ролята !
122
4
 
5
 
! Отговори
сапунки преди 12 години
Такива филми не гледам, това са простотии и какво ново може да научиш от тях освен лъжи, интриги, измами и какво ли не.Това са филми направени за простолюдието и много хора които са по цял ден в къщи гледат серияли и живота им е от сериял на сериял и живее в света на сапунките. Да познавам такива хора и за мен те са БОЛНИ ХОРА , защото тези филми са като наркотик за тях. Аз ходя на смени на работа и нямам време за губене, гледам само новини спорт и това което ми интересува.
121
1
 
6
 
! Отговори
до 133 преди 12 години
....щото нема ...ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ .....разбра ли ?Така е в БГ ....*** Е НА ПОЧИТ ,....затова 22 г,... работим за ромите и политиците!