Във Великобритания вече продават IPhone 5 с инкрустирани диаманти

Смартфонът е изработен от 18-каратово злато
Обновена: 29 сеп 2012 11:16 | 29 сеп 2012 11:16,
39
Във Великобритания вече продават IPhone 5 с инкрустирани диаманти
За много хора и обикновеният iPhone все още е истинско съкровище. Снимка: Ройтерс

Когато вицепрезидентът за маркетинга на Apple Фил Шилър нарече новия IPhone 5 „абсолютно съкровище“, едва ли е имал предвид устройството, върху което бижутер от Ливърпул е инкрустирал 53 перфектни диаманта.

Британският таблоид Daily Mail съобщи, че специалната версия на смартфона от 18-каратово злато е създадена от британския дизайнер Стюарт Хюз. По данни на Хюз до момента са изработени общо 100 подобни мобилни устройства. Те вече са обявени за продажба на неговия официален уебсайт.

Именно Хюз, който не за първи път разкрасява мобилни телефони по поръчка, направи най-скъпия iPhone в света – уникалният 4S Elite Gold, който струва 6 млн. паунда – за австралийски бизнесмен. Върху златното устройството бяха инкрустирани 500 диаманта.

Подобни смартфони на по-ниски цени могат да бъдат закупени от Обединените арабски емирства. По данни на Bloomberg специално за ОАЕ е била изработена ограничена серия Iphone от 24-каратово злато. Всеки от тях има свой уникален номер и струва едва 4 700 долара за брой.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: iPhoneзлатодиаманти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
5
 
! Отговори
барри преди 11 години
Igra4a 97 е неверочтен ***
10
1
 
8
 
! Отговори
до 6 преди 11 години
Тоя телефон след 5-6години ще изглежда като мобфоните от 90-те / тухла/. И тогава ще вадят с отверка тия камъни и ще ги продават за стотинки.ПП. Хората с възможности правят нещата , само измекярите изплолзват " ще " . Ай със здраве.
9
0
 
7
 
! Отговори
до6 преди 11 години
И какъв е този подвиг ? 3-ка по български ли ? :)
8
0
 
7
 
! Отговори
до7 преди 11 години
Ти у ред ли си ? Какво са виновни "Ябълката" , че има разни бонуси , които дават пари , които нямат за да си купят неща за едната гъзария ... Не е проблема в тях пич , в бонусите е !
7
0
 
18
 
! Отговори
Селенжър преди 11 години
хахаха , мааали те туй кат го треснем на масата у кафето ...
6
25
 
1
 
! Отговори
Igra4a 97 преди 11 години
mesto da pluete rabotete iskaraite pari i si go kupete. az she go zema shtoto sum postignal neshto v jivota ama vie...tctctc
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От айфон щели да пуснат нов мега гига як айфон 5, предвиден само за гъзари и мега богати хора, опциите за изплащане щели да са страхотно иновативни. А иновацията в този модел щяла да е, че картите са по нормално човешки.
4
7
 
23
 
! Отговори
Жоро Туца преди 11 години
И много правилно. Аргумента на чалгарите, дето са фенове на тая шитня постоянно изтъкват като негов най-голям плюс материалите от който е направена айШитнята. Така че едни диаманти по него с съвсем на мястото си. Зомбираните технически параметри не ги интересуват, важното е че материалите са хубави - алуминий, кристално стъкло, диамантчета, джиджи-биджи :)))
3
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В какви глупости се наливат пари...
2
1
 
12
 
! Отговори
Терафлоп преди 11 години
И какво от това,че във Великобритания нещо си се продавало?Някоя друга простотия няма ли да публикувате?Например,че КейтМидълтън си продава бикините.
1
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Скоро и в Чалгария