"Само не ме клонирайте" - цитати на Робин Уилямс

Актьорът се е обесил в спалнята, не е общувал с никого последните дни
Обновена: 12 авг 2014 22:45 | 12 авг 2014 20:14, Анисия Иванова
24
"Само не ме  клонирайте" - цитати на Робин Уилямс
Снимка, БТА

Сп. "Ескуайър" предлага подборка от цитати на покойния американски актьор Робин Уилямс.

Ето някои от тях:  "На всеки от нас е дадена малка искра безумие. Старайте се да не я угасите." 

"Никога не се бийте с грозни хора. Те няма какво да губят."

"Кокаинът е начинът Господ да ви предупреди, че печелите прекалено много пари."

"Мислите, че Господ не се е напушвал? Погледнете птицечовката. " 

"Понякога ми се иска да направя нещо абсолютно безумно и странно, например да науча пениса си да разговаря."

"Спрях да пия, когато ми се родиха деца, защото винаги исках да съм нащрек. Не исках да пропусна нито едно нещо, което децата казват или правят. Това е много важно за мен. Когато имате деца, се държите така, сякаш сте вземали наркотици. Винаги сте съсредоточени. Покрити сте от главата до петите с малките им детски акота, но това е готино. Ето защо спрях да пия."

"Възпитавайки децата си, понякога разбираш защо в природата има животни, които изяждат потомството си."

Още по темата
"Никога от нищо не се страхувайте. В краен случай нека страхът е вашето вдъхновение. "

"Когато умра, танцувайте на гроба ми и поливайте цветята с  това, което пиете. Правете каквото искате, само не ме клонирайте, защото моят клонинг никога няма да е същият като мен."

Известният американски актьор Робин Уилямс се е самоубил чрез обесване. Това показва предварителното разследване на причините за смъртта на носителя на "Оскар", съобщиха световните  информационни агенции.

Уилямс е починал от асфикция в резултат на обесване, е заявил във вторник представител на офиса на шерифа в окръг Марин, щата Калифорния, Кейт Бойд. По думите му за последен път Робин Уилямс е бил видян жив в неделя, на 10 август, в 22.00 часа местно време. Актьорът е бил намерен от помощничката му в понеделник, на 11 август сутринта, в спалнята на къщата на звездата в Северна Калифорния със следи на асфикция и колан на  шията.

Разследването на причините за смъртта на Робин Уилямс продължава. Официалните данни за кончината на звездата ще бъдат огласени след 2-4 седмици, след като бъдат извършени съдебно-медицинска и токсикологична експертиза. Фенове и приятели на звездата оставят цветя, свещи и бележки пред заключената врата на дома на Робин Уилямс.

Актьорът не е общувал с никого през последните дни преди смъртта си и е страдал от депресия, съобщи в."Сън", като се позова на източник, близък до носителя на "Оскар".

Той неотдавна излезе от рехабилитационен център, където за пореден път се лекуваше от депресия, следствие от злоупотребата с алкохол и наркотици през 80-те години на миналия век. 

"Той стана много дистанциран и малцина можеха да стигнат близко до него . . . Той влезе в рехабилитационен център и след това се затвори в дома си" - е казал за в. "Сън" приятел на звездата.

Уилямс е имал и финансови проблеми след двата развода. Малко преди смъртта си се е опитал да продаде имението си в  Калифорния на стойност 20 милиона долара, тъй като е било необходимо да плаща сметките си. По тази причина се е съгласил да участва в ситкома "The Crazy Ones", който се оказва пълен провал и е спрян след края на първия сезон. Източници от снимачната площадка твърдят, че на Робин Уилямс му е било трудно
 да общува с колегите си. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: цитатиРобин Уилямс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
1
 
! Отговори
Ben Gan преди 9 години
Имаше живец в него. Любител съм на американското кино, но никога не съм могъл да изгледам цял филм с Робин Уилямс.
18
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кое е правилно? Това, което е останало, след като объркате всичко. - Робин Уилямс
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Patch Adams... RIP
16
0
 
7
 
! Отговори
Лия преди 9 години
RIP!След самоубиството на Майкъл, това е вторият случай на загуба на велика личност, която ме потресе и разстрои! Добрите си отиват първи!
15
2
 
15
 
! Отговори
православен преди 9 години
до mitoshaПоздравления за точния коментар. Бизнеса наречен Холивуд както и прословутата американска мечта са една огромна лъжа: всички холивудски актьори трябва да рекламират американската мечта и да показват колко са щастливи и богати. Така формират пропагандата за Америка. Всъщност, огромна част от тях са безкрайно нещастни хора, алкохолно и наркотично зависими и почти винаги краят им е един и същ. Бог да го прости
14
0
 
26
 
! Отговори
7 преди 9 години
МИР НА ДУХЪТ МУ!ВЕЛИК ЗАВИНАГИ!
13
0
 
37
 
! Отговори
ОТ ХОЛИВУД-ДИРЕКТНО преди 9 години
ТОЗИ ЧОВЕК, ВИНАГИ Е ИЗЛЪЧВАЛ ЧИСТА ЧОВЕШКА ДОБРОТА И ДОВЕРИЕ.ТОЛКОВА ДОБРИТЕ ХОРА КАТО НЕГО,НАКРАЯ СЕ ИЗПРАЗВАТ И В ТЯХ НЕ ОСТАВА НИЩО,ОСВЕН САМОТА.
12
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И аз ще го запомня с What Dreams May Come. Много трудно ще гледам филма отново, толкова тежко е представен света на самоубийците :(
11
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
за мен най-добрия му филм беше what dreams may come ! велик актьор, поклон !
10
1
 
24
 
! Отговори
AZ преди 9 години
R.I.P. :-(
9
4
 
9
 
! Отговори
CHOKO BOKOV преди 9 години
Dobar aktior beshe,vav filma one hour photo kato photo maniak beshe izkartil vsichki mivki.RIP
8
15
 
6
 
! Отговори
mitosha преди 9 години
zloba nqma.tujna novina e.no realnosta e takava vseki mechtae da jivee v USA no kartinkata tam ne e tolkova rozova kakvato q predstavqt.Robina ako vzimashe moqta zaplata shteshe da se e samoubil oshte na okolo 25 godini
7
0
 
64
 
! Отговори
Антисоросоид преди 9 години
А бе стига вече с ,,Мисис Даутфайър'', ами ,,Двестагодишен човек'', ,,Обществото на мъртвите поети'', ,,Пач Адамс'', ,,Кралят на рибарите''!
6
4
 
64
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Злобата в БГ с лопата да я ринеш....
5
43
 
13
 
! Отговори
! преди 9 години
Обесил се е човека депресиран от неадекватната американска политика.
4
16
 
54
 
! Отговори
Форест Гъмп преди 9 години
"Актьорът Робин Уилямс, който почина на 11 август на 63-годишна възраст, не е общувал с никого през последните дни преди смъртта си и е страдал от депресия......Уилямс е имал и финансови проблеми след двата развода. Малко преди смъртта си се е опитал да продаде имението си в Калифорния на стойност 20 милиона долара, тъй като е било необходимо да плаща сметките си."Повечето жени са студени същества мислещи само за пари, това много натъжава мъжете и води до самоубийство . ДОБЪР БЕШЕ, ЧОВЕКА .
3
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е не можах само да си обясня как човек може да се самозадуши.Да се обеси да.Ама самозадушаване?????Иначе беше страхотен актьор.Светла му памет.
2
22
 
7
 
! Отговори
mitosha преди 9 години
amerikanska kalsika.navun usmihnat otvutre mu se reve.toq beshe strashen komik.nai dobriq ama v holivud e taka.osven tova tam da umresh e super reklama
1
3
 
78
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
Мисис Даутфайър ще живее вечно!