Даниел Крейг склони. Може отново да е Бонд

Актьорът нарече това "най-хубавата работа" в света
11 окт 2016 11:44, Петя Славова
3
Даниел Крейг склони. Може отново да е Бонд
Снимка: архив, Reuters

Британският актьор Даниел Крейг, изиграл агент 007 в четири филма от поредицата за Джеймс Бонд намекна, че може отново да изиграе тази роля, съобщава The Guardian.

По-рано звездата отричаше, че отново ще участва в тази поредица и дори обяви, че по-скоро ще си пререже вените, отколкото отново да стане Бонд.

"На мен ми харесва тази работа (да играе Бонд). Изпитвам голям кеф от това и ако може отново да ми е толкова хубаво, отново ще се снимам в същата роля", заявил Крейг пред The New Yorker.

Той подчертал, че да играеш Бонд е най-хубавата работа в света. "Друга такава няма", отбелязал още той.

В края на септември изпълнителният продуцент на поредицата Калъм Макдугъл каза, че продуцентите се надяват да върнат Крейг отново на снимачната площадка, тъй като той е най-подходящ за ролята.

През ноември 2015 г. след премиерата на "Спектър", Крейг обяви, че повече не би участвал в тази поредица, тъй като се е изчерпал за тази роля и й е дал всичко, на което е бил способен.

Така продуцентите започнаха да търсят новия Бонд, като сред най-спряганите имена за новия агент 007 бе това на Том Хидълстън.

Поредицата за агент 007 е по романите на Ян Флеминг. В ролята на Бонд са били Шон Конъри, Роджър Мур, Тимъти Далтън и Пиърс Броснан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Иван Златарски преди 7 години
И Джордж Лейзънби
2
1
 
1
 
! Отговори
fan преди 7 години
След като жена му е Рейчъл Уайз ,едва ли....
1
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя е силно на другия бряг.