Джон Малкович и Ейдриън Броуди кацат у нас

Звездите се присъединяват към Бандерас за снимките на Unchained
21 окт 2016 08:29, Петя Славова
1
Джон Малкович и Ейдриън Броуди кацат у нас
Джон Малкович. Снимка: архив, Reuters

Холивудските звезди Джон Малкович и Ейдриън Броуди идват в България, за да снимат филм. Това съобщи шефът на "Ню Бояна филмс" Ярив Лърнър пред журналисти на 20 октомври.

Актьорите кацат на 14 ноември за снимките на "Unchained". Очаква се към тях да се присъедини и Антонио Бандерас, който вече е в страната за снимките на друга продукция - "Stoic".

Любопитното е, че главният актьор всъщност ще е четириног любимец и ще се казва Де Ниро. То ще е от породата Преса Канарио. На режисьорския стол ще седне Пол Солей.

Сюжетът се крепи на сценарий отпреди 9 години и чака своето време да се реализира. Според Лърнър това е бил един от "топ 15 от сценариите в Холивуд, които са чакали времето си за реализиране". Екипът доста се е затруднил и при избора на куче, тъй като му се е наложило да търси подходящото животно цели девет месеца.

За снимките се очаква да пристигне и специална техника от чужбина.

А всъщност кучето Де Ниро, в реалния живот също има доста кинаджийско име - Хан Соло. То пристига у нас заедно със своя син, който ще го замества в някои от сцените на филма. Общо в ролята на животното се предвижда да влязат четири четириноги.

Също така Киноцентъра организира интересно празнуване на Хелоуин. Поканата е отправена не само към деца, но и към техните родители. На 29 октомври Бояна филмс ще се превърне в "Къща на духовете" с организирани много танци и уъркшопи на филмовите декори на Ню Йорк и Лондон. Програмата започва от 10.00 часа и ще продължи до 16.00 часа.

Ню Бояна Филмс организира и майсторски клас за сценарно писане. 5-седмичният курс ще започне на 16 ноември. В областта на сценарното писане ще говори Голан Рамрас - носител на множество награди в Холивуд,  работил над продукции като "Господин и госпожа Смит" и "Железният човек".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Джон Малкович е велик!!!