Помолиха Тарантино да заснеме продължението на Deadpool

Той умее да съчинява диалози, а Рейнолдс - да ги произнася
26 окт 2016 10:55, Петя Славова
0
Помолиха Тарантино да заснеме продължението на Deadpool
Снимка: архив, Reuters

Фенове на Deadpool  поискаха Куентин Тарантино да заснеме продължението на проекта, в който Райън Рейнолдс е актьор и продуцент, съобщава Change.org.

В петиция, отправена към режисьора на "Гадни копилета" и "Омразната осморка" е написано: "Ако говорим за възможност да видим как Тарантино работи над проект, който гарантира да донесе почти милиард долара, то това е тя. Той умее да съчинява диалози, а Рейнолдс умее да ги произнася. Тарантино снима филми, пълни с насилие, с персонажи, които не е нужно да харесаш, с ужасен език, секси жени и злодеи, които никога няма да забравиш".

На 22 октомври The Hollywood Reporter съобщи, че Тим Милър, режисьор на първата част на  Deadpool се отказва да заснеме продължението, тъй като има непреодолими творчески противоречия с Рейнолдс, който не само играе главната роля в продукцията, но и контролира всички процеси на производството й, тъй като е неин продуцент.

Излезлият през февруари Deadpool  стана най-касов в историята на филмовия рейтинг.  Продукцията събра около 800 милиона долара при бюджет от 55 милиона. Филмът е основан по комикс на Marvel. Главният герой е бивш наемник, жертва на жесток експеримент, в резултат на което получава свръхчовешки способности и обезобразено лице.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари