"Под прикритие" се оказа под прожекторите в Лондон

Актьорите от сериала преминаха по червения килим
5 ное 2016 18:48, Петя Славова
9

Снимка: Булфото

В Лондон се състоя премиерата на българския сериал "Под прикритие". Събитието бе в меката на културния живот в града, в кино "VUE Cinema West End" на Лестър Скуеър, което едно от трите места, в града домакин на световни филмови премиери, съобщава БНТ.

Два часа преди началото на прожекцията, феновете на "Под прикритие" вече бяха пред кино "VUE Cinema West End" на Лестър Скуеър за да видят своите любими герои.

По червения килим в британската столица преминаха продуцентите на сериала Севда Шишманова, Димитър Митовски и актьорите Ивайло Захариев, Бойко Кръстанов, Владимир Пенев, Мариан Вълев и Любен Кънев.

 "Адски съм щастлив, че има толкова много хора, най-вече не само българи а и много хора от целия свят", коментира събитието Митовски.

500-те места в кино салона на "VUE Cinema"  са били разпродадени само за няколко дни. Обществената телевизия беше запазила специално място за своите партньори от индустриалните кино и телевизионни среди на Острова, сред които представители на ВВС, CNN Turner, Sonny, Endemol, NBC Universal Studio и Paramount Picture.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В най-скоро време и в Русия ще въведат почина на иранските си братя в борбата със "западната без нравственост". Броят на ударите ще бъде прецизиран и ще бъдат изпълнявани с нагайка.
7
3
 
6
 
! Отговори
Дане преди 7 години
С това представяме страната си в чужбина- мутри, далавери, грабежи, насилие, корупция. И без това ни мислят за варвари. Жалко.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"убаво като за България" - в превод МНОГО ЗЛЕписна ми от тия стандарти "като за България" като че ли тук всички са умствено изостаналито че народа е *** - *** е, ама той си е *** навсякъде, проблема тук е че всичките са копирвачи с голяяяяямо закъснение - музика, филми... квото и да е, е изплагиатствано от това което се е правило в чужбина преди 10-15-20 годиниаман от подражатели, да вървиш по чужди стъпки е най-сигурния начин да не оставиш следа
5
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На мен не ми харесва! Прекалено много насилие и вулгарен език! Едно посредствено подражание на американски разследващо - криминални сериали ,които се копират по цял свят, но с опит за "побългарявне" на сюжета. Опитах се да гледам 1-2 епизода, заслушах се в диалозите и се ужасих. Играта на актьорите ми се вижда доста фригидна. Бтв имаха един подобен сериал преди години и после бнт реши да им прави конкуренция с още по-щедри суми -естествено от държавния бюджет. В развитите страни киноиндустриите не ощетяват данъкоплатеца, повечето са частни и се издържат.
4
2
 
14
 
! Отговори
пешо до 1 преди 7 години
направили са приличен сериал, купуват го в чужбина, правят му кино премиери в лондон, изкарва явно пари на телевизията... но все някой ще каже, че е било само за далаверата и за източване на парите на народа... то по тази логика и по света и у нас е източване на пари...
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 2Сериала е хубав, но малко хора в чужбина се интересуват от сериала. Това го разбирам, като проверя в Туитър.
2
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не, че искам да омаловажавам, но има и друг сериал, "под прикритие" и масово журналистите бъркат че става дума за БГ варианта, и пишат, че е станала кой-знае каква работа. Конкретния случай не е такъв, нооо освен в БЮРМ, не сме никак популярни навън.
1
18
 
33
 
! Отговори
обективно преди 7 години
Сериалът е най-добрият правен у нас до момента, но си беше едно източване на огромни пари от БНТ, чийто бюджет е от данъците на всички ни. добър продукт и здрава далавера!