Гилдията на филмовите актьори обяви номинациите си

"Манчестър до морето" стана фаворит
Обновена: 15 дек 2016 10:54 | 15 дек 2016 08:55, Петя Славова
0
Гилдията на филмовите актьори обяви номинациите си
Кадър от "Манчестър до морето". Снимка: So Independent

Мюзикълът  "La La Land" бе фаворит по номинации на "Златните глобуси", но американската Гилдия на филмовите актьори предпочете друга продукция - "Манчестър до морето", която получи най-много номинации за годишните й награди, предава Асошиейтед прес.

Филмът на режисьора Кенет Лонърган спечели четири номинации, в това число за актьорски колектив, за най-добър актьор за Кейси Афлек и за най-добри превъплъщения във второстепенна роля на Мишел Уилямс и на Лукас Хеджис.

С три номинации е "Огради", който ще се състезава с филмите "Скрити числа" и "Капитан Фантастичен", пише БТА. Хитовият мюзикъл "La La Land" бе удостоен само с номинации за главните роли на Ема Стоун и Райън Гослинг.

Номинациите на Гилдията на филмовите актьори се следят с особен интерес, тъй като те са ранна индикация за това кои екранни изпълнители ще получат номинации за "Оскар"-и в четирите актьорски категории.

Повечето от предложенията на Актьорската гилдия не предизвикаха изненада, като тези за Мишел Уилямс, Вайола Дейвис, Никол Кидман и Октейвия Спенсър.

Но учудване породи пропускането в списъка на номинираните на Анет Бенинг за главната роля в "Жените на 20-и век". Актрисата е много вероятно да попадне в списъка на номинираните за златната статуетка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари