"Междузвездни войни. Епизод 8"... Най-чаканите филми

Куп продължения. Сред фантастиките и "50 нюанса по-тъмно"
3 яну 2017 18:00, Петя Славова
7

"Красавицата и звяра". Снимка: Дисни

"Междузвездни войни: Епизод 8" - продължение на киносагата на Джордж Лукас, чиято премиера е насрочена за 14 декември е най-чаканият филм за 2017 г. Така показва класация на Fandango, която огласява 30-те най-очаквани кино продукции за годината.

Второто място е също за фантастична продукция - "Пазители на галактиката" 2 с Крис Прат и Карън Гилън. Третото място е за игралната версия на Дисни "Красавицата и звяра", в който главната роля е поверена на Ема Уотсън. В продукцията участие взимат още Юън Макгрегър, Люк Евънс и Дан Стивънс. Филмът е планиран да излезе на 17 март 2017 г.

Следва още един филм със супергерои. "Жената-чудо" на Пати Дженкинс с участието на Крис Пайн ще излезе през юни тази година. Месец по-късно на екраните ще се вихри друг супергерой -  "Спайдърмен: завръщане".  В главната роля е Том Холанд, който се появи като Спайдърмен в "Първият отмъстител". А в сюжета е заложена на Питър Паркър да помага Тони Старк, познат като Железният човек.

Класацията продължава с "Лигата на справедливостта", чиято премиера е планувана на 17 ноември 2017 г. Във филмана Зак Снайдър участват Бен Афлек, Ейми Адамс, Гал Гадот, Джейсън Момоа и др.

Зрителите с нетърпение очакват и осмият "Бързи и яростни", който ще прелетят на 14 април. Високите скорости ще се управляват от Вин Дизел, Мишел Родригес и Дуейн Джонсън - Скалата.

Сред чаканите заглавия е още едно продължение - "50 нюанса по-тъмно". Джейми Дорнан и Дакота Джонсън продължават да показват еротичните си умения в екранизацията по бестселъра на  Е.Л. Джеймс. Премиерата на филма у нас ще е на 10 февруари.

На финала на класацията стои "Великата стена" с Мат Деймън. Продукцията на Джан Имоу ще може да видим през февруари. Историята ни въвежда в елитна воена част, която организира защита на човечеството срещу мистериозен враг.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
Dr4g0nH34rt преди 7 години
Logan??
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Странно, не виждам някое от продълженията на двете легендарни ленти - Блейд Рънър и Пришълецът. Ридли Скот е титан и наистина учудващо, че не се споменава поне едно от тези заглавия?!
3
0
 
5
 
! Отговори
АТАНАС ГРОЗЕВ преди 7 години
Абе всъщност не е чак толкова грозна. Става за веднъж-дваж.
2
1
 
7
 
! Отговори
АТАНАС ГРОЗЕВ преди 7 години
Моля ви, не разваляйте анимационната класика "Красавицата и звяра" с грозотията Ема Уотсън, много, ама много ви моля! Със същия успех можехте да използвате и Кукундрелина Джоли за това пъклено дело.
1
0
 
14
 
! Отговори
Момо преди 7 години
Нищо не казвате за новия Alien.Вече не останаха читави фантастики. Днес всичко е само специални ефекти и компютърни анимации. Откъм сценарий са абсолютен вакуум.