Да си воин във феодална Япония с "Канбе стратегът"

Японският сериал – всеки делник по Bulgaria ON AIR
5 яну 2017 12:44, Петя Славова
4
Да си воин във феодална Япония с "Канбе стратегът"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Историческата драма "Канбе стратегът" разказва историята на великия воин Канбе, живял в бурните времена на феодална Япония. Всеки делник в премиерния за България сериал зрителите ще могат да проследят съдбата на военния талант Канбе - заплетена с интриги, предателство, но ославена с победи.

Канбе (Юничи Окада) е любимият стратег на тримата най-известни военачалници във феодална Япония. Роден е през 1546 година като най-големият син на главен васал в Западна Япония.

Една съдбовна среща предопределя съдбата на Канбе, който едва 30-годишен заема своето място в историята като най-добрият стратег, съществувал някога. Пътят на воина се чертае във времената на възход и падение на владетеля Ода Нобунага (Йосуке Егучи) - известен като обединителя на Япония, и царуването на Тойотоми Хидейоши, който последвал делото на Нобунага.

Изявява се като един от най-добрите военни стратези – решава да използва интелигентността като оръжие вместо копия и мечове, и постига невиждан успех. В продължение на 50 битки Канбе не претърпява нито едно поражение. Неговите победи на бойното поле помагат на Хидейоши да управлява Япония.

Курода Канбе е изигран от звездата Юничи Окада – награждаван е от японската филмова академия за актьорската си игра, освен това е и популяренпевец от джей поп групата V6. Участие в сериала взема и друг любим азиатски актьор, поет и певец Йосуке Егучи – във филмографията му присъстват редица японски филми. 

Гледайте "Канбе стратегът" от 5 януари, всеки делник от 20:40 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Дора преди 7 години
Филмът е много приятен и интригуващ, поучителен.
3
0
 
2
 
! Отговори
dfg преди 7 години
До Мусаши.Наистина велика, даже по-добра от книгата "Мусаши" от същия автор
2
0
 
3
 
! Отговори
asd преди 7 години
До МусашиЧел съм я и подкрепям мнението ти. За феновете на жанра, може да намерите из нета сериалчето "Fûrin kazan", разказващ се за стратега на Такеда Шинген.
1
0
 
8
 
! Отговори
Мусаши преди 7 години
Сигурно ще е интересно, но прочетете книгата "Тайко" от Ейджи Йошикава ... велика книга!