Уди Харелсън – учител на младия Хан Соло

Актьорът избран и защото е добър на тенис на маса
12 яну 2017 22:15, Петя Славова
0
Уди Харелсън – учител на младия Хан Соло
Снимка: Reuters

В началото на месеца се появиха съобщения, че Уди Харелсън води преговори за роля в самостоятелния филм за приключенията на младия Хан Соло от "Междузвездни войни". Сега режисьорите на проекта са потвърдили официално, че Харелсън ще част бъде от актьорския състав, съобщи Контактмюзик.

Уди Харелсън ще играе ментора на Соло - роля, "овакантена" от Крисчън Бейл.  "С вълнение очакваме работата си с Харелсън - актьор, притежаващ уникалната способност да привнася едновременно хумор и патос в една и съща роля.

Освен това той е много добър на тенис на маса", се казва в изявлението, направено от режисьорите Фил Лорд и Кристофър Милър.

Във филма за приключенията на младия Хан Соло в ролята на прочутия контрабандист от "Междузвездни войни" зрителите ще видят актьора Олдън Ерънрайх, пише БТА.

В оригиналната трилогия в образа се превъплъти Харисън Форд. Ролята на младия Ландо Калризиан е поверена на Доналд Глоувър.

Част от актьорския състав за проекта, който трябва да излезе на екран през 2018 г., е и звездата от сериала "Игра на тронове" Емилия Кларк.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари