Безумието на съвременния човек описва Асен Блатечки

За постановката разказват Явор Бахаров и Робърт Янакиев
25 яну 2017 15:10, Петя Славова
2
Безумието на съвременния човек описва Асен Блатечки
Снимка: Facebook

Безумието на съвременното човечество, представено през смеха. Това могат да видят зрителите в новата постановка "Смъртта на котката" на Асен Блатечки.

В студиото на предаването ДНЕС двама от актьорите – Явор Бахаров и Робърт Янакиев разказаха, че постановката разказва как убийството на една котка става причина да се отключат страстите на озлоблението и отмъщението. 

Робърт Янакиев сподели, че сюжетът напомня филмите на Тарантино. А Явор Бахаров разказа, че злото се превръща в черна комедия.

Пред Константина Живова двамата споделиха, че все по често виждат как театралните зали са пълни с хора и интересът към този вид изкуство се увеличава.

Вижте какво казаха актьорите пред Bulgaria ON AIR.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Тъпанар преди 7 години
До 1Бате...Надявам се, че си живял и си получил образованието си по български език в Бангладеш, че ако кажеш че всъщност е в БГ...Леле-мале...
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прав е човека гледаите какво става такива двуличници не обичам виждам го и го набирам по тела викам деси тои ми вика на луната неисе замълчах си не съм опрял и половинките му не ме интересуват де ходи сие негов проблем баси квотолкова си попитал човек че тои да ти каже чее в каспичан а не в ловеч