Когато бившият се влюби в дъщеря ти в "Сянката на Елена"

Сериалът от 8-и февруари по телевизия Bulgaria ON AIR
3 фев 2017 13:10, Петя Славова
5
Когато бившият се влюби в дъщеря ти в "Сянката на Елена"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Невъзможна любов и съдбоносни обрати описва хитовият бразилски сериал "Сянката на Елена“ – по Bulgaria ON AIR от 8 февруари

Продукцията държи челни позиции във всяка една от 20-те държави, в които е излъчван, и печели сърцата на 44 милиона зрители.

Сюжетът в латиноамериканската продукция поставя пред изпитание едно приятелство, доверието в семейството и моралните граници на човека. Лаерте (Габриел Брага Нунес) дръзва да се влюби в най-неподходящото момиче – неговата братовчедка Елена (Хулия Ремерс).

Силната му любов успява да разруши отношенията му с най-добрия му приятел Вержилио (Умберто Мартинс), който също я обича. Двамата се превръщат във врагове и непрекъснато водят борба за сърцето на Елена. Лаерте постоянно демонстрира своята ревност към Елена, но тя самата никога не е приемала собственическото му отношение. Въпреки това двамата се сгодяват.

В Нощта преди сватбата си с Елена Лаерте се спречква с Вержилио и го удря тежко по главата. Смята го за мъртъв и го заравя, за да прикрие следите на престъплението.

Заплетеният сюжет в "Сянката на Елена“ не спира дотук. В деня на сватбата се появява самият Вержилио от плът и кръв и обвинява Лаерт в опит за убийство пред олтара. Братовчедът е арестуван, осъден и губи контакт с любимата си жена.

След случилото се Елена и Вержилио стават все по-близки. Двамата сключват брак и заживяват щастливо. След като Лаерте излежава присъдата си, заминава за Европа и изчезва безследно.

20 години по-късно един нежелан "призрак“ от миналото се завръща и преобръща живота на всички. Елена и Вержилио разбират ужасната новина, че в клопката на "грешната“ любов на Лаерте попада и дъщеря им Луиза (Бруна Маркезин).

Ще продължи ли безумната любов между Луиза и Лаерт и как това ще се отрази на семейството, може да видим в „Сянката на Елена“ – всеки делник в 16.00  часа от 8 февруари по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сянката на Елена отново от другият понеделник всяка сутрин от 10 и 30 до 11 и 30 по Бьлгария онлайн Еьр
7
1
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Бьлгария он еьр моля ви пак пуснете сериала Сянката на Елена страхотен сериал е Благодаря ви
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всяка Събота неделя и понеделник От Обич не го повтарят А Лаура от Обич играе в Бразилският сериал Сянката на Елена като братовчедка на Лаерте Преди години От Обич се изльчвал по БНТ 1 Канал 1
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Супер сериал такива задължително трябва да дават а не да дават индийски и турски глупости от рода на Малката булка Сянката на Елена сега го повтарят всяка Събота неделя следобед от 13 и 30 до 15 часа по България он еьрА Още един бразилски сериал ви препорьчвам Сериала се казва От ОбичОт Обич е класика и е много обичан сериалСериала се изльчвал 3 пьти по бТВ ЛейдиА сега за 4 всяка вечер от 18 до 19 часа Събота и неделя не се изльчваС повторения всяка сутрин от 8 часа до 9 часа по бТВ Лейди
4
1
 
4
 
! Отговори
Интересно преди 7 години
Бразилски сериал, защо не. Може пък да е интересно.
3
3
 
1
 
! Отговори
dj преди 7 години
граф Монте Кристо
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На това му викат голям шлем.
1
1
 
12
 
! Отговори
ъхъ преди 7 години
А Робинята Изаура кога ще ни пуснете?