Майко Мила: Може ли "Да оцелееш като родител"?

Красимира и Елисавета събират истории по действителен случай
3 фев 2017 11:44, Петя Славова
13
Майко Мила: Може ли "Да оцелееш като родител"?
Снимка: ИК "Сиела"

Какво е "Да оцелееш като родител" узнаваме от книгата на "Майко Мила" - сайт в подкрепа на майките, готов да ги развеселява.

Както отбелязват авторите на книгата Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова, всички 41 истории са смешни, поучителни и са по действителен случай.

От книгата ще узнаем как да запазим разсъдък, ако се окаже, че сме родили не дете, а нощна птица от семейството на кукумявките и по тази причина не сме спали вече 2 години, 8 месеца и три дни.

Също така, ако качим 140 килограма за три бременности, в колко басейна ще трябва да влезем, за да ги свалим. Книгата навлиза и в тематики като има ли секс след раждането и как да го познаем.

Ако едното дете яде само грах, второто не яде пилешко, третото лази по земята и яде каквото падне, а мъжът ви е алергичен към картофи, колко време ви дели от уюта на лудницата?

Сред разказите ще се обърне внимание и на мъжката аудитория като те ще узнаят как да бъдат поне малко в
помощ, когато жена им се трепе да ражда в родилното.

"Да оцелееш като родител" излиза на 20 февруари, а представянето ѝ ще се състои на 23 февруари, от 18.30 часа, във Vivacom Art Hall, където Елисавета и Красимира ще се явят лично, сресани и в що-годе приличен вид.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
8
 
! Отговори
Родител преди 7 години
Ние със съпругата ми имаме 6 годишно момче. Не е тежко гледането. По скоро ти става тегаво когато се приберете и двамата уморени от работа, а детето си иска своето..... иска просто да му обърнеш мъничко вминание. Очите му са питащи и те гледат с очакване, а често на теб ти се иска единствено да е тишина и да дремеш.
6
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В историите които съм чел в блога им (вероятно това е в книгата) никъде няма оплаквания от родителството, а напротив има много самоирония, хумур и оптимизъм, като поуките са, да не се шашкаш и да се връзваш много-много на съветите на околните.
5
7
 
6
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Тези двете са много досадни, преекспонират всичко, за което говорят, а да не споменавам за налудничавите идеи, които дават по въпроси извън компетенцията си.Няколко пациентки вече нахоках. Жените им се връзват много!
4
4
 
15
 
! Отговори
Майка на двама преди 7 години
До Анонимен - Това, че си родител, не означава автоматично, че имаш и чувство за хумор. Наистина, ако не можеш да оцениш тънкия хумор и иронията, по-добре е изобщо да не ползваш интернет и да не четеш такава литература, за да си спестиш потреса и другите ужасно силни чувства, които може да появят от нищото.
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първите два коментара са негативни, типично по български, вероятно и голяма част от следващите.
2
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
WTF???Да си родител е скучно, но чак пък да седнеш книги да пишеш.. явно за някои е направо трагично.. милите, моите съболезнования
1
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, вече съм в потрес. Сериозно?Имам две деца, всичките ми познати имат поне по 1-2, и никой не е хукнал да пише книги какъв ужас е да си майка/баща.А ако искаш да четеш простотии - бгмама не са го забранили.