Да визуализираш човешките чувства

Опит прави Роналдо Сирил
9 фев 2017 22:48, Екип на Tialoto.bg
7
Да визуализираш човешките чувства
Снимка: curioos.com

Изключително трудно е да опишеш човешките чувства. Какво да говорим за илюстрирането им? Един мъж обаче съвсем не се затруднява да нарисува емоциите. Ако изобщо има значение, той е французин, казва се Роналдо Сирил.

Вероятно защото от 6 години се занимава професионално с клинична психология, Роналдо с лекота успява да улови магията на човешката душевност. Той до такава дълбочина познава проявленията на любовта, че успешно реализира дори най-милите и емоционално-интимни фантазии на влюбените.

В неговото изкуство ще видите една изключителна нежност. Сюрреалистичният му стил пленява, кара въображението на гледащия да тръпне, някак да си казва "И аз го почувствах така!“.

"Моят стил е между сюрреалистичното и фантастичното", казва художникът-психолог. – "Мисля, че рисувам картините на някое друго измерение".

30-годишният Роналдо Сирил твърди, че никога не е взимал уроци по рисуване."Имам само малко понятие от човешката анатомия...", казва той.

В сайта си художникът разказва, че работи по интуиция, компенсирайки липсата на артистично познание с много цветове.

Вижте творчеството на психолога-художник в галерията на Tialoto.bg

Автор: Александър Градинаров
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не пожелавам на никого контролиращият мненията под този материал да му е вкъщи.Човекът е много зле с нервите, след като трие и позитивни, но не изхвърлящи се мнения. Поне да си смени сектора, да не е пренатоварен свръх квалификацията си.В психологията поведение тип възрастен е, когато човек може да разговаря за предимства - недостатъци, а не само за предимства или само недостатъци.
5
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Опитите бяха абсолютно успешни. Жалко, че ги мразиш.
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И аз съм луд, ама не досаждам на никой.
3
1
 
1
 
! Отговори
Куха лейка преди 7 години
До Звуци: Доба нощ Ви желая, сигурно спите вече... Но раздразнихте интересът ми какво и кога ви се е случило? Много пъти съм споделял но винаги съм удрял на камък. Бих желал да споделим информация. За първи път да намеря себеподобна... Успехи ви Желая. Често коментирам тук ако желаете заговорете ме.
2
1
 
2
 
! Отговори
Звуци преди 7 години
Визуализацията на звуци и на мен се е случвала.При това без употреба на разни.. вещества.Крайно интересно и необичайно преживяване.А относно картините - наистина са много красиви, стилът ми допада.
1
1
 
1
 
! Отговори
Куха лейка преди 7 години
Много красиво. Ще отворя компа като се прибера да ги разгледам по-внимателно. Но са рисунки... Визуализиръл съм звуци само със силата на мисълта. На два пъти в живота ми. Знам че много хора няма да ме разберат, но дано се намерят и сходни... или по добри тук.