Шампанско да гърми: Playboy връща голите снимки

Списанието се завръща с мотото "Голотата е нормална"
14 фев 2017 22:51, Екип на Tialoto.bg
16
Шампанско да гърми:  Playboy връща голите снимки
Снимка: Instagram

Преди година мъжката библия Playboy покруси стотици десетки милиони мъже по света с решението си да спре публикуването на чисто голи жени. Изглежда обаче това се е оказал лош маркетингов ход и емблематичните сексапилни хубавици отново ще позират без дрехи на корицата и страниците на медията.

"Аз съм първият, който ще признае, че макар наистина да прекаляваме с голотата, тоталното ѝ премахване беше грешка. Голотата никога не е била проблем! Днес ние връщаме идентичността си, за да покажем отново кои сме", написа в Туитър Конър Хефнър, настоящият творчески директор на списанието.

Голи снимки ще има още в следващия брой март/април 2017, който дори излиза със заглавието "Голотата е нормална".

През октомври 2015 изпълнителният директор на Playboy Скот Фландърс обяви публично, че след 62 години голота, премахва голите снимки от мъжката библия заради огромната популярност на онлайн порнографията. Малко след изказването му сайтът на медията претърпя редизайн и лека цензура, така че да привлече и по-млада аудитория.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: голотаPlayboy
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"покруси стотици десетки милиони мъже" а бисерите на журналястите покрусиха учителите по математика
11
2
 
1
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
та това беше - забравих за тях, паднаха ми тотално в очите... типично българска работа...
10
1
 
5
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
Абе ако е за голо - предпочитам да е живо и да мърда , а не на картинка. Та за тия от "плейбой" - българската редакция - тотално се компрометираха за мене - преди години имаха анкета за автомобил на годината , аз участвах , оказа се че съм спечелил първата награда - обадиха ми се на два пъти и .... толкова. Пробвах с един разговор - да видя - да не би да е било някакъв майтап - те казаха - неее ,няма грешка , спечелихте, не сме ви забравили , ама сега имаме много работа... И - толкова..
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И чикибойците събират материал за новия брой.
8
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разврата разруши света!
7
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Публичната голата не е нормална даже за животните ( имат козина, птиците - оперение) и за първобитните племена, които живеят на топло.Не е нормална и за съставителите на порноиздания, след като И В ТОЗИ САЙТ снимките и всичко друго е нагласено и обработено.
6
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Списание на пошлостта и на разврата!Никой уважаващ себе си човек не би си купил това нещо та даже и за тоалетна хартия.
5
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами нормално, все едно в кината да спрат да пускат филми, и да очакват хората да продължат да плащат, само за да седят вътре...
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Zakrivai parcala!
3
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това плейной не беше ли списание от времето на соца в което имаше снимки на жени без *** и с косми? И още го има? Изобщо кой ще купува сега пошли снимки на голи жени когато в интернет има порно видео в изобилие и то безплатно, да не е някаква нова модa...
2
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Списанието се завръща с мотото "Продажбите спаднаха, умряхме от глад. Ние си мислехме, че ни купуват заради интересните статии"
1
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И като се завръща какво ще видиме? Грозотии с бръснати катерици ли? Ние да не сме педофили че да гледаме бебешки дуп.ета? Които имат възможност да отворят старите плейбои да видят на какво се казва момичета и какви катерички имаха а за гърдите си нямате напредстава каква красота бяха. Да ама това беше в един друг век с други хора и разбирания.